Dilekcnkn papatya981 Valla canım değişir ben 4+3′de keseyi 5+2′de bebeğimi gördüm git istersen belki görürsün ama göremezsende üzülme hemen geç döllenme vs. olabilir
MinikEkran papatya981 sadece kese görünür kuzum bu haftada kalp atışı duymak için 7-8 haftalık olunca gitmelisin
Elifggnc papatya981 ben 6+1 de gitmiştim bebeği görüp kalp atışınıda dinlemiştim ama her gebelik farklı kesin görmek istiyorsan bir hafta daha bekle derim☺️
Smyrayldrm papatya981 5+2haftalıgım cnm kese gozuktu 15 20 gun snra gel ddı kalp atısına bakalım ddı cnm hakkımıza hayırlısı olsun ınslj cnm
papatya981 Dilekcnkn 3 haftalıkken gittim doktor kese oluşmuş ama bebek daha çok küçük susam tanesi kadardır ancak görülmez 15 gün sonra gel dedi de 9 gün geçti üzerinden kimi 5.hftada gördüm yazmış ondan yarın gitsem mi acaba diyorum 🤭
Elif_Demir26 @Kubralkdm papatya981 ben 5. Haftada kalp atışını duydum keseyi de 4 de gördüm git istersen
Dilekcnkn papatya981 Bende gördüm dediğim gibi bir git istersen olmazsa haftaya tekrar gidersin 😂 ben 3 hafta üst üste hastahaneye gittim valla
papatya981 Dilekcnkn tamam gidelim bakalım inşallah görürüm içim rahat eder çok merak ediyorum ilk hamileliğim 😄🙈
Azra_nur Benim 6+4 haftalık ama kalp atışı duyulmuyor dr haftaya gel kürtaj yapalım dedi sizce gitmeli iyim yoksa beklemelimiyim kafayı yiyecek ya kızlar
AsyAyse Azra_nur bende 6 hastalıkken gittim doktor bebek gözükmüyor boş gebelik dedi kürtaj dedi ama gitmedim 8 haftaya kadar beklemek doğru olan
Azra_nur Pembepanterr gittim canm dr 1 hafta sonra gel dedi tekrar bakalım dedi kalp atışı yoksa alırız ozaman dedi