Fabulousmom ogretmenanneeeee @adsmom @Dryakbts @Sibel0330 sat 3 Haziran benim sanırım 1 gün var aramızda 😊
Annelikk Fabulousmom biz 17 haftalık olduk ama vakit geçmiyor diyince yazmak istedim:) Bende o haftalarda öyleydim ama 1.trimester da hamileliğe alışma sürecinde olduğumuz için öyle geliyormus şimdi günler o kadar hızlı geciyor ki anlatamam😂😂
Fabulousmom Annelikk ilk bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken o yüzden bir yanım korku bir yanım sabırsızlıkla dolu 😳 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏽🥰
Hazalkbra Ben de bu akşam 8+0 olacağım 😂 benimle aynı evrede olanları görmek çok çok güzel🥰 gerçekten sizin gibi zaman hiç geçmiyor gibi hissediyorum. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah♥️
Fabulousmom Hazalkbra amiiiinn 🤲🏽🥰 eşime diyorum ki cinsiyeti belli olsa da alışveriş yapsak 😁 tekmelese bi falan 😊 Rabbim hayırlısıyla yaşatsın hepimize ❤️🤲🏽
Annelikk Fabulousmom Tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsin dünyaya Allah kimseye de evlat acısı yaşatmasın
Emine_toprak Fabulousmom Bizde 15+5 olduk dün cinsiyetimizi öğrenmeye gittik 😍 ama henüz biz bilmiyoruz kardeşim biliyor. Ee bizde yapalım demi cinsiyet partisi 😍😍😇😇 birde herkes çok saçma ne gerek var deyip heves bırakmıyor. sizce de saçma bi düşünce mi cinsiyet partisi yapmak