Elifggnc Esmakorkmaz bunu bilmiyordum peki nasıl bakılıyor normal ultrason gibi jel ile göbekten mi bakılıyor vajinal yol ile de bakan varmı duruma göre değişiyor mu bu araştırmama göre bunu öğrendim sizede sormak istedim 😊
Esmakorkmaz Elifggnc detaylı ultrason 20-24 hafta arası yapılanı karından normal ultrasona giriyormuşsun gibi aynı değişik olan tek şey makine. Hem siyah beyaz halinden bakıyor hem renklisine çeviriyor. Bir de bol bol jel sürüyor çünkü sağa ve sola da dönüyosun bu seferkinde. Tek fark bu diyebilirim. O yüzden her yerin ıslanıyo😅😅 bir de benim oğluş biraz şebek olacak sanırım doktor tam ölçü için ekranı durduğunda hareket ediyo hızlıca dönüveriyo falan gülmemek için zor durdum. Bazı yerlerde görüntüyü tam alması için nefesimi tutmamı falan söyledi doktor 1-2 saniyeliğine. Birkaç kere tekrarlandı bu şekilde. Bir yerde duramadım artık güldüm izledikçe komikleşiyo 😂😂
Cemilef92 Elifggnc Ben de göremem diye endişeliydim ama çok şükür bebişim her açıdan gösterdi yüzünü 😄 Umarım sizinki de öyle olur 🤲🏼 Çok farklı bir duygu ama ben 20.haftada gittim yüzü tam oluşmadığı için çok garip göründü gözümüze. Siz kaçıncı haftanızda gideceksiniz ?
Elifggnc Esmakorkmaz okurken bile çok mutlu oldum her detayı ne güzel sevinçle anlatıyorsunuz ya 😂🙏🏻 Bizimkide normal ultrasonda baktığımzda hep cok hareketli fıldır fıldır diyor hep doktorumuz😂 detaylıda görmek icin sabırsızlanıyorum ben
Cemilef92 Elifggnc Görürsünüz de tam olarak minyatür bir insan görünümü yok, birkaç hafta sonra gidenler daha net fotoğraflar görebiliyor. 22.haftada gitmek daha mantıklı gibi geliyor bana, o zaman yüzü tamamlanmış oluyormuş, doktorum öyle dedi.
Esmakorkmaz Elifggnc evet bayağıdır o günü bekliyorduk çünkü eşimle. 🥰🥰 detaylıya girecek herkese hayırlı sağlıklı haberler nasip etsin rabbim🙏🏻✨ siz de inşallah kıpır kıpır yavrunuzu görür sağlıklı haberlerini alır dönersiniz. Ben eve dönerken mutluluktan ağlamıştım biraz da özlemiştim çünkü 1,5 ay olmuştu en son ultrasonda göreli😅
Betulkayaar Elifggnc benimki her gittiğimde hareketsiz , çok tembel yüzünüde dönmüyor:( bugünde kahvaltı yaptım çikolata yedim gittim fayda etmedi. Sonra kahve içtim çikolata su içtim yine göstermedi yüzünü . İnşallah siz görürsünüz, renklide bebeğin kime benzediği belli oluyormuş ben çok merak ediyordum nasip olmadı😭
Elifggnc Betulkayaar kaçıncı haftadasınız 🙏🏻 Tekrar ultrasona giricekmisiniz peki umarım görürsünüz ☺️ Bende onu merak ediyorum kime benzicek acaba diyorum hep ☺️ Tabiki sağlıklı olsun yeterli sağlıklı ise boşverin 💕
Betulkayaar Elifggnc ben 23. Haftanın sonundayım birdaha da gitmem artık bebiş süpriz yapmak istiyor demekki napalım rahatsız etmicez artık😜 inşallah siz görürsünüz bebeğin en hareketli olduğu saatlerde girmek daha iyiymiş öyle dedi doktor ama onuda randevuya göre ayarlamak pek mümkün değil ne yazıkki
AlyaEkmen_ Elifggnc bizimde 2 hafta sonra bende çok heyecanlıyım 😍16 haftalıkken yüzünü hafifde olsa gördüm fotoğraf verdi renkli ultrason ile ama bu haftalar daha çok silüet şeklinde detaylida daha belirgin olur dediler 💙🙈 heyecanla bekliyorum inşallah sağlıklı sonuçlar alırız stres de yapıyorum bir yandan