Merve-bebek https://resimyukle.io/r/MnjWOff5vD tahminleri alabilir miyim çok merak ediyoruz ama daha öğrenemedik cinsiyetini
teletabi Merve-bebek doktor göremediyse okadar okumuşluğa tecrübeye rağmen bizim anlamamız biraz zor olur gibi? Kaç haftalık ? 17 den önce anlaşılsada yanılma payı yüksek olduğu için doktorlar 17 ye kadar bekliyor
Merve-bebek Ecebyrm00 bizimki sağ tarafta ama olabilir de biraz olsun merakım dindi ya en azından teşekkür ederim 🙏
Merve-bebek teletabi 16. Haftada gittik göremedim dedi devlet hastanesi olduğu için ultrason ekranı kötü ve çok silik dedi bizde çok merakcı olduğumuz için bide burda biraz tahmin alalım istedim
teletabi Merve-bebek ouvv ulstrason cihazında problem varsa o zaman başka haftanızda çok küçük değil. Yani tam öğrenilecek haftalar 16 17 arası
Merve-bebek teletabi aynen öyle sırf cinsiyet için özele gidip para vermek istemiyorum 3 4 hafta sonra saten detaylı ultrasona girecem o zaman öğrenirim ayrıca net de olur
teletabi Merve-bebek bencede doğru bir karar canım. Resme bakmadım bu arada ama içime postu görünce kız düştü
Zelisay 14+2 de ikili tarama testinde doktor %90 erkek dedi siz ne düşünüyorsunuz?(bacak arasını çektim.)🤗 Şu an 17+2′deyim. Detaylı ultrason da sürpriz yaşar mıyım acaba.. 😊