https://www.hizliresim.com/bjn3h48 merhaba teyze tüm bu olayın kahramanı benim 🤭👋
Rica ederim ne demek anca kendime gelebildim doğrusu 3. Günden sonra çok daha iyiydim ama sürekli bir emzirme telaşı, gece uykusuzluğu ee bir de dikişten kaynaklı rahat yatamıyorum ya ondan dolayı telefonu elime alma isteğim hiç olmadı. Evet spinal oldum ben, ilk 2 gün bel ağrısı çok anlamadım ama sonra başladı hatta geçen gün ağlayacaktım neredeyse ama araştırdım sıcak veya soğuk kompres yapın, düz sırt üstü yatın diyordu denedim baya fayda etti ama sırt üstü yatmak demek her çişe her meme isteğine aşkıım beni kaldır demek garibim kocam çekiyor acısını çünkü ben kalkamıyorum 🤭
Açıkçası normal doğum hakkında hiç bilgim yok ama benimle birlikte aynı gün doğum yapmış normal olmuş kişiler bildiğin ziyaretçi gibiydi bende içimde perişanım fon müziği ile sürünüyordum 😂
Emme olayı gerçekten o kadar ilginç ki ben aşırı şaşırdım şuan birinden emzirirken diğerinden taşıyor resmen mochi sipariş verdim dedim beklesin tekinde en azından süt boşa gitmesin 🙈
Bu arada ilk gün bebeği babası işitme testine götürsün dediler eşim aldı götürdü geçememiş kulağında doğumsal kalıntı var demişler sanırım verniksten bahsettiler. Sonra ilk kontrol için cagirdiklarinda sorunsuz geçti bu durum bir arkadasimda daha oldu o da sorunsuz geçti eğer sana da öyle derlerse endişe etme hemen 🤗
Buraya baya alışmışım elim happy kisde gitmiyor zaten daha burada kalırım ben sen de sağlıkla doğur minnoşu heyecanla bekliyorum hikayeni. Umarım benimkinden çok daha kolay çok daha sorunsuz bir doğum olur 🥰🙏