Selin12- Seda-3467 özel hastane söylüyor ama devlette yasak mis cunku bebegi istemezler diye bazı zihniyetler yüzünden
emelsena Selin12- benimde öyle oldu. 4 aylık hamileyim. 5. Ayda belli olur dedi üzüldüm ya. Kendi doktorumda 2 hafta yok 😢
Cicek08 Seda-3467 özele gidiyorum ama şuana kadar hiçbir tahminde bile bulunmadı herhalde emin olmadan tahminde bulunmak istemedi hiç bilmiyorum 😂 bende sormadım zaten. Şuan 16. Haftadyiz pazartesi kontrolümüz var bakalım inşallah ogrenriiz
Demetimufuk Ben ayrintili ultrasonda ogrendim erkek dedi ilk iki kizimda cok acele etmistik doktor tahmini biseyler soyledi o yuzden ayrintili ultrasona guvenmenizi tavsiye ederim yoksa hep bir suphe oluyor
Kivircikk Seda-3467 Aynen yüzünü de tam göstermedi zaten yüzünün yarısını göre bildik oglumun bakalım daha nereye kadar gitcek bu bazı 🥰🤓
poyrazinannesi3547 Seda-3467 12+5 te yüzde 90 erkek dedi doktor ben 16 haftalık olunca başka özelede sorup emin oldum💙
Deletedmom_33 Seda-3467 11+5 de büyük ihtimalle erkek denildi. 17.hafta muaneye var netleşir sanırım ☺️
BlueButterfly Seda-3467 benim 5 buçuk ayda belli oldu herkes kız sandı ama benim oğlan çok nazlı cıktı bazen geç olabiliyor erkekde olsa