junior_mom2810 Merhaba henüz yeni gebeliğim kasiklarimda bı batma ve ağrı oluyor böyle olan varmı hiç :) İlk gebelik olunca insan herşeyden korkuyor
HaticeSena junior_mom2810 merhabalar benimde 6 haftam benimde arada bir geliyor kaşık ağrısı sonra hemen geçiyor
cosarburcu junior_mom2810 kaşık ağrıları 8. haftaya kadar devam etmişti benim şuan 15. haftayız çok şükür normal oluyor bebek yerleştiği için 😊
bsrdgn junior_mom2810 normal canim ilk haftalarda vucut adet olacakmis gibi kendini hazirliyor ya benimde adet sancim gibi sancim olurdu korkardim ama suanda 31. Haftamdayim 😁
bsrdgn junior_mom2810 bende öyleydim ay bak adet oldum kesin diyodum halbuki hic bisiy gelmemis anlayabiliyorum seni ama heosi gecici cok şükür
meltemcanli 15 haftam bitiyor hala arada ağrıyor. Gayet normal bebeğin kendine yer yapmaya çalışıyor annesi 💕
Nazlimmm junior_mom2810 tabikide bende geçtim o yollardan ağrı adet ağrısı gibi degsiik insan korkuyor ilk hamilelik olunca birde ama yerleşme dönemi falan diye hep öyle normal dediler banada