11Anne01 Merhaba anneler ben birşey soracaktım hamile kaldığımdan beri koltuk altım göğüslerimde ve boyun taraflarımda kararmalar oluştu böyle birşeyle karşılaşan varmı acaba ne zaman geçerler ne yapmam lazım yada
Bir_tospik_beklerken 11Anne01 koltuk altı değil ama neredeyse göğsümün tamamı kir içinden görünmez derler ya o derece bi kararma oluştu
Eda115354 11Anne01 hamilelikten önce yoksa doğumdan sonra geçiyo diyolar 🤷🏻♀️ Bende oldu duştan sonra karbonatla ovalayınca geçiyo ama devamlı yapmayınca yine oluyo ondan saldım
Gunes_84 11Anne01 aynısı bana da oldu pespembe göğüs uçlarım karardı koltuk altım karardı. Vücudumda benler çıktı. Umarım doğumdan sonra hepsi geçer 🙏🏼 İnsanın psikolojisi bozuluyor resmen
11Anne01 Bir_tospik_beklerken evet benimde öyle oldu annemler hep karardın diyor önceden beyazdı tenim
11Anne01 Gunes_84 evet aklıma geldikçe gidip bakıyorum kendime ne oldu böyle diye inşallah doğumdan sonra kalmaz
Minikmucizembenimmm 11Anne01 tam olarak saydığımız yerlerde var bende de üf sinir bozucu ya askılı giymek bile istemiyorum inşallah geçer