Mery123 Doktora gıttım hersey yapıldı, muayene,kan tahlıllerı, uyuşmazlık iğnesi… Herşey normal, sadece bebeğin eşi aşagıda , daha rahmi kapatmamış. Akıntı hala devam edıyor. Bu haftalarda yaşaayan var mı? İlaç faln da vermediler
Sogancik Mery123 Hareketlerinizi kısıtlayin, kendinizi yormayın, ağır kaldırmayın, egilmeyin. Olabildiğince uzanın. Çok şükür ki tam kapatmamis. Benim daha erken haftalarda kapattı. 25 te yukarıdaydi. İnşallah sizinki çıkacak daha yukarı ☺️
Mery123 Sogancik doktor neden bu tavsileri vermıyor sinir oluyorum😒 kahverengi akıntınız olmuş muydu? Dogum belirtisi dıyor kahverengı akıntı için , korkuyorum maalesef
Sogancik Mery123 canım benim kanamam olmuştu. 1 hafta sürmüştü. Günde 2 progestan kullandım. Kahverengi akıntı yok denecek kadar az oldu. Plesanta yukarı çıkınca ilacı kesti. Hastanede yatarken bu şekilde yatacaksam çıkarırik seni dedi bana. Sonra kontrolde ağır kaldırma dedi. Kanama olmamasi için dikkat et canım sen. Dikkat edince lekelenmelerin de azalacak kaybolacak inşallah