GizemDoan Sebla55 kalça ağrısı çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda temizlik yaptığımda oluyo krampta ara sıra sabahları yatakta dönünce sağ bacağıma giriyor
Burcu Sebla55 magnezyum eksikliğinden olabilir. Bende de oluyordu o ılacı kullandıgımdan snra geçti diyebilirim. Doktorunuza danışın o sıze uygun ılacı yazar.
Mercimek06 Bende cok oluyor kuyruk sokumu ozellikle azcik egilip dogruluyum agridan zor yuruyorum benimki tam 10+0 haftasinda
Mercimek06 Sebla55 ilk defa duyyorum ama bizim buraya gecen bi hemsire geldi zekai tahir hastanesindeymis enfeksiyon oldugunda bel agrisi yqpar dedi 3 aydan sonra kucuk capta bi ilac yazilabilir dedi
Mercimek06 Sebla55 valla bide ben satis elemaniyim genelde ayaktayim ilerleyen zamanlarda nasil olcaz acaba
Mercimek06 Sebla55 valla bide ben satis elemaniyim genelde ayaktayim ilerleyen zamanlarda nasil olcaz acaba
GulshOzcan Bende de oluyor ve hala cekiyorum kac haftadir kalcamdan bacagama vuruyor😕 bi sag traf sonrada sol trafta basliyor, bazende siddetli oluyor 😣 İlac aliyorum ama fayda pek gormedim
Damla________ Kasılma bendede var 28+4 um magnezyum eksikliğinden oluyor bi toz verdi magnezyum içerikli
Eliff Benimde oluyor ara ara bacaklarimda ve de gece uyurken 🙁 dr söyledim magnezyum eksikliğinden olduğunu söyledi ilaç verdi 37+5 haftadym şuan
Yaprak 9 ay. BOyunca surekli bacak agrisi oluyor bendede ne yapacagimi bilmiyorum smdiden basladi henuz 5 haftadayz
Sare Kızlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum 6+4 hamileyim kasıklarımda çok şiddetli ağrılarım oluyor sık sık Bi kaç gün öncede hafif bi lekelenmem oldu çok doktor değiştirdim hepsi bişey Yok dedi ama sanki normal değil gibi hissediyorum yaşayan var mı aynılarını 😒
Egyrgn Aynısı bende var sağ kalçamda inanılmaz ağrı. Bazen yürüyemez oluyorum. Fizik doktoruna gittim. Normal dedi. Kemiklerimiz genişliyormuş. Bi kaç gündür azaldı. Umarım geçer.