busraslan1 36+6 yım. Bebek ters pozisyonda ama dün akşamdan beri adet sancısı gibi sancılarım var. Rahim de baskı hissediyorum. Kasılma vs hissetmedim. Bebekte gayet hareketli. Anlayamadım. Yaşayan bilgisi olan var mı 😔
hicransun busraslan1 Bende 35+2 geçen jafta aynı şekilde adet sancısı gibi kasıklarımda sancı vardı belim de ağrıyordu acile gittik nst ye bağladılar biraz sancım çıktı ve açılmam da vardı zaten erken doğum riskimiz var. Bence ağrıların varsa bu şekilde bi doktora gitmende fayda var emin olursun en azından
Mom5444 busraslan1 doğum sancısı girer çıkar yani şöyle ağrı olur atıyorum 45 saniye ağrınız olur geçer ve 10 dakika hiç ağrınız olmaz girer çıkar yani. Benim öyleydi ve belden kasıklara vuruyordu ilk başladığında 15 dakikada bir geliyordu sonra 9 dakikaya falan düştü düzenli ağrı 2 3 dakikada bir gelir ki zaten ozaman doğuma çok yaklaşmış oluyorsunuz ☺️ Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
Angelangell busraslan1 Bebek hareketlerine aldanma cnm. Benim doğuma kadar hep hareketliydi hiç azalma olmadi
busraslan1 hicransun bebek ters o yüzden tereddütte kalıyorum. Doktorum da izinde. Napıcam bilemedim 😔
busraslan1 Angelangell olabilir valla bugün hiç durmadı🙈 hayırlısı bakalım duruma göre gidicem hastaneye