cinderella Kızlar sizce en iyi süt hangisi içebileceğim ben pınar alıyordum sürekli ama hep aldığımda dibinde tortular görüyorum bebeğime bi zararı olabilir sizin önerebilceğiniz bi marka var mı
FahriyeztrkYcel cinderella sütaşın günlük sütünü tavsiye ederim içimi çok rahat oluyor cam şişe de olduğu içinde daha sağlıklı tabiki
YagizAsyaMom cinderella evet bir kaç gündür bende bu sorunla karşılaşıyorum ya dibinde yada üst tabakasına beyaz beyaz kalıntılar oluyor bir daha asla pınar almam 😔 şu an içim yada sütaş alıyorum
Oglununannesi cinderella ben şoktan miss süt alıyorum günlük 😂 burda tek günlük marketlerde var içim günlük içtim süt namında tek tat alamadm bende her gün günlük alıyorım miss ve tadı lezzetli geliyor 🤭🤭
Oglununannesi [bilinmeyen] bim uzak bana ama gidince ordanda alıyorum😂aman ne bilim seviyorum sek süt mesela nişastalı su içiyom sanki😂😂
Melikeb19 cinderella içim 👍🏻 Başka süt tüketemiyorum ben senelerdir alışmışım bal gibi geliyor diğerleri 🤷♀️
Oglununannesi [bilinmeyen] aynen hiç biri çokta sağlıklı değil ama cidden ph ı yüksek ve düşük sulardaki gibi aynı tatlarda farklılık var 🤭🤭