eliffkrts Gizemeris tam emin olmamakla birlikte doktorunuz orda ki kadın doğumculardan biri değilse 5 6 bin civarı olabilir birde doktor ücreti ekleniyor (ilk defa Edremitli biri gördüm burda🤭)
bahtnurr1 Gizemeris 2,5 ay önce arkadaşım doğum yaptı 4,5drmişkerdi doğuma sezeryan oldu ama hasta yakınına korona testi yaptılar falan 5000i bulmuştu
Aybam Gizemeris ayrıca Edremit’te hastane sıkıntısı çok yüksek normal devlette sıra kolay kolay bulamıyorsun özeller de de muayene fiyatı 230 doğum a sadece 4500 dendi
bahtnurr1 Gizemeris şükür ertesi gün düzeldi ama o korkuyu yaşadı. Ayvalık’ta devlette erkek doktor varmış oda iyiymiş düşünürsen
Gizemeris bahtnurr1 Devlette nuh mehmet erbakırcıya gidiyorum zaten. Ama zorunlu sezeryan değil benim ki o yüzden özel arayışındayım
Gizemeris Sunay10 devlette nuh mehmete gidiyorum özel olarak burada yavuz bey var ona gidiyorum ama doğum için doktor arıyorum isteğe bağlı sezaryan olucam gibi
eliffkrts Sunay10 ben onur beye gidiyorum körfezde doğum inşallah ama daha fiyat almadım bilen olursa ne güzel olur
Sunay10 eliffkrts sevgiyede geliyor onur 2000 TL demişti bana o zaman şimdi bitmişmiş sen öğren bence normal doğum dimi
Sunay10 Gizemeris sezeryan diyorsan eğer Yaşar beyin üstüne yoktur sezeryanda usta olmuş normal doğuma girmiyor bile