Mercimekk Kızlar merhaba ben tam25haftalık hamıleym esımle kan uyusmazlıgımz var ama sorum su sızde olanlarda varsaeger. Lekelenme falan oldumu ve nasldı benm ıkı uc gundur hafıf kasıklarımda sancı vardı be bugunde lavaboya gırdıkce gunluk kullandııgm pedde hafıf kucucuk sıyaha yakın lekelenme gördm ama temzledıgmde hıc bıse yok sadce normal akıntı acıle gıttım bebegn kalp arısını duydum ama vajınal muayneyı kabul etmedm korkuttular benı doktor felakettı neolr yardım edin😭hemen özel doktoramı gidiym
Deniz2961 Mercimekk cnm zaten 28 haftada bunun ıgnesnı olman Lazm normldede kanaman olursa dahada erken vuruyorlar ihmal etme
Ciara93 Mercimekk kan uyuşmazlığı bizde de var ben kanama olmasını hiç duymamıştım. İkinci gebeliğim bu ikisinde de sorun olmadı. 28. Hafta da ve doğumdan sonra iğne yapıyorlar
Yesimmm93 Mercimekk iğnenin erken vurulması gerek demekki canım zaten iyi bir doktor olsaydı o gittiğin kan uyuşmazlığım ve lekelenmem var dediğin anda iğneni yapardı hemen başka hastaneye git devlette açıl kadın Doğum varsa orası daha iyi olur
Bktbkt Mercimekk lekelenme olduğunda haftanı beklemeden iğneni oluyorusun Bende aynı sıkıntıyı yaşadım hemen iğnemi vurdular ve iğneden sonra belli aralıklarla kan uyuşmazlığı tahlili yapıyor doktorum bi sıkıntı var mı diye
Mercimekk Kızlr cok tsk ederm iki gündür ugrasıyorm cok skür dün kontrole gittim kızımıda gördüm rahatladm evet yırmı sekızıncı haftamda ıgne yapılması gerkeıyomus ama kendı doktorum Önce indirel coombs diye bi test varms onu yapalm ondan snra igne yapalm dedi
Mercimekk Bktbkt canm gittim doktora dün ama kanaman yok içerden gelen dedi korkma dedi bi test var yapılcak ondan snra da igne yapılcak dedi doktor negatıf pozıtıflıgıne göre
Bktbkt Mercimekk Senin adına sevindim canım içerden bi kanama olmadığı için Herşey yolunda gider umarım bundan sonra da
Fyzaa Benimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. İlk gebeliğimde vurdurmuştum iğneyi fakat düşükle sonuçlandı. Bu gebeliğimde sağlık Ocağı 32. Haftaya kadar vurulman gerek dedi. Doktorsa ilk yapılan iğne ikinci bebeği de koruyor dedi emin olamadım tekrar sorsam mı yada yaptırsam mı
Mercimekk Fyzaa canm bende özel doktora gittim test yPtirdm igneni yPtir dedi 28inci haftanda dogmdan snra 48saat icinde tekrsr bitane dha yPilcak dedi bence yaptir hersey cocuklarimz icn snucta