UsanmazPandaaa Deletedmom23234 sende hemen kandın ayyy tansiyonum düştü bak hene gözümün onune geldi aha gidiyorum ben gelmeyecemde bidaha ne bu beeğğğ 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Anam yok düşmesin tansiyonun 😔 kendimi eşimi aldatmış gibi hissettim şuan sghashshahaha😁 tamam ya ebruyla olan diyaloğumu kescem valla bak tek amacım onu yüz üstü birakmakti shshahh
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 bende aldatılmış hissediyorum ay kendimi uzun zamandor yaşamayınca böyle garıp oldu bu duygu 😩😩😂😂🤣🤣 gözüm üzerindeeeğğğğ 🧐🧐🧐
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa ahahgagsgsggagassg ya o kim kiiiii 100 tane ebru gelip gitse de umrumda olmaz yitirki sen ol yanımda pandam😥❤️ sen niye kavga çıkarıyorsun ya kids’te şimdi gördüm hshshs😁😁😁😁😁
Sicakcikolataa UsanmazPandaaa https://resimyukle.link/i/4eXUTA Buda benimki anasının oğluşu gotünü yediğimmm💙😃🥰
Akrepbebek UsanmazPandaaa Amin kuzum. Rabbim bir daha yaşatmasın inş kan değerlerin normale döner artık
Deletedmom23234 Akrepbebek İsmini söylemem ama bı sartla shshshsh seni tehdit ediyorum ihihuhiii😈😈😈😈😈