UsanmazPandaaa Canım sıkıldı 😂😂 hadi kızlar ballarımızın en son usg görüntülerini atalım 😂😂😂 Bu Benim erkek kılıklı Bal kızım Çirkinim 🤪🌸🥰🥰♥️♥️
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Oyyy teyçesiii yesiiiin oniiiiii👶🏻😍 kız ben sana demedim miii bu kıza çirkin deme diye 😁
UsanmazPandaaa Ebruaksoylu hızlıresim yükle yaz canım googleye ilk çıkana gir orda yükle yazar oraya resmi seç sonra yükleme tamamlandı diyince resime basılı tut kopyala yap burda yapıştır ♥️
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 hele içim kaynıyor teyzesiiii gözüm değmesin diye niyeyse iki üç gündür içim gidiyor anlamadım 😘😘😘😍😍😍😍💖💖💖
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Yaaa yrrimm siziiii😍😍 bizim en son 22 haftalıkken vardı renkli usg’si. Daha görmedik, neyse doğurcam az kaldı doğurunca atarım artık sana da sjshhshs😁😁😁
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 tabikide bal küpümü atarsın oyy oyyy içim eriyor hepimiz doğuraydık😘🥰🥰😍😍💖💖
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Eveeetttt 😍 Yaaa yuvarlanamayan pandam Merve nerdeee kayboldu kız 2 gündür 🥺
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 bebam sanırım o bebelerle ilgilenmekten fırsat bulamıyor birde sıcak haklı kız valla 😩😩😩♥️
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 oyy kubban olurum sana ben 😘😘🥰 Mesafeler olsada ruhumuz bir bizim ♥️♥️