Portakalgeliyor fethiyeli48-48 morelinizi yüksek tutun herşey güzel olucak allah yardımcınız olsun 🤲🙏🏻
Anneolmayolunda- 7 ayet el kürsi okudum rabbim sağlık versin dua edin korkmayın inşallah Allah büyük sizin gücünüze ihtiyacı var
Senosum38 fethiyeli48-48 okudum, Rabbim hayirla saglikla kavuştursun inşallah cok uzuldum 😔 dualarim sizinle
eylusko fethiyeli48-48 idear yolu enfeksiyonu mu ? kaç çıkıyordu enfeksiyon . bende de erken doğum riski oluşturdu rahim uzunluğum bile kısaldı.
eylusko Pirayeada korkutmayın beni 😭😭 30 hafta da nasıl yaşamadı ?? 😭😭 35 e çıkmıştı enfeksiyon . sizde ??
Pirayeada eylusko korkmayın sakin benim nişanım gelmişti bilemedim akciğeri gelişmemişti ondan yaşamadı normalde 26 haftalik bile yaşıyor benimki sağlıklı değildi
eylusko Pirayeada nisanim gelse kesinlikle bende bilemem çünkü hep bi akıntım var . mantar enfeksiyonum hiç geçmiyor. doktor da erken doğum riski için akciğer geliştirici iğne yaptırdı.
eylusko Pirayeada allah yardımcınız olsun sabir versin cok üzüldüm.yeni bi olay mi bu siz iyi misiniz 😭
Pirayeada eylusko jöle kıvamında sarı yoğundu iç çamaşırım dolmuştu öyle bişey. Ciğer geliştirici vurdular bende yaramadı..9 ay geçti hamileyim yine 7 haftalik