Bursel 29+0 haftamdayım geçen hafta kontrolüm vardı. 1.080 gr kilosu 38 cm boyu sizce haftasına göre iyi mi birde isteğe bağlı sezaryan olucam nasipse 32.haftamda randevüm var sizce gün verir mi ozamn?
Poyrazeda_ Bursel abla bişey sorucam ben 19 haftalığım ve karnım hiç büyümüyor sebebi nedir yada normal mi hiç bebek var denilecek kadar yok
Nurhanimm Bursel 1.250 350 arasi standart minimum yani. Biraz az ama bu ilerde kilo almica anlamima gelmiyo benimkode tosuncuk degil yani 😂
Nurhanimm Bursel benim 29+9da 1403 tu 30 hafta saycan iste standart benimkide hamilr kafasi yasayamiyorum onu yiyim bunu yiyim istahsiz hamileyim
Bursel Poyrazeda_ hiç kafana takma 30 haftalık olup karnı okadar küçük olan arkadasım var iç karnın genişliği darlığıyla alakalı.bebeğin sağlıklıysa gerisi önemli değil .
Zeyyyn Poyrazeda_ benim de öyleydi insanlar hamile olduğumu anlamazdı 21 haftada birden büyümeye başladı tabi çok büyümedi ama 30 haftaya geldim anca hamile gibiyim 😊
Poyrazeda_ Zeyyyn ben şüpheleniyorum randevu alamadım hayla 2 buçuk aylıkken aldırmaya gittiğim de görmüştüm sadece o kadar
Zeyyyn Bursel çokta az değil doktor söylerdi az diye zaten bu haftalardan sonra daha çok kılo alıyorlar zaten doğuma kadar alır canım