fatmArslan06 Hiçbişey yapasım enerjim çekilmiş gibi dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum uyumak istemiyorum uyanmak istemiyorum yatmak istemiyorum yatınca kalkasim gelmiyor 39+2 haftaligim bebeğim olacağına bile sevinemiyorum mutlu olma duygum sanki yok olmuş
Milenka fatmArslan06 Aynı gündeyiz. Sıcakların etkisi olabilir mi? Bende genel olarak birşey yapmak istemiyorum. Fakat çok heyecanlıyım. Belki ülkede olan olaylardan dolayı da etkilenmiş olabilirsiniz. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 💗
bebegim04 fatmArslan06 39+0 dan bildiriyorum yerimden kalkamıyorum. 34 e kadar çalıştım son 1 hafta öncesine kadar da arı gibi herşeyimi yapıyordum ama 1 haftadır üzerimde bir yorgunluk kırgınlık yataktan kalkamamak yatamamamk kafayı yemek üzereyim artık 😪
Gamzemirenver fatmArslan06 Aynı bende öyleyim hiç bişey yapasim yok 39+1 den bende demekki bı bende yokmuş
Mom62266 fatmArslan06 ben de sizin gibi hissediyorum hatta daha fazlası hayatıma bakıldığın da mutsuz hissedecek bir şey yok ama dediğinizin fazlasını yaşıyorum ve bunun sebebini bilmiyorum
Oglannesi fatmArslan06 inan bende öyleyim hayattan hiç bir beklentisi kalmamış gibiyim çok mutsuzum ufak seyler bile beni mutlu etmiyor ailemden uzaktayım ne bir arkadaşım var ne bir sohbet edicek arkadaşım var evin içinde dört duvarın içindeyim sadece televizyonla zamanlarımı geçiriyorum çok sıkılıyorum bunalıyorum
fatmArslan06 Oglannesi aynı son gunlerim diye kaynanama geldim sağolsun herseyi o yapıyor ben anca yan gel osman yat dur tv tv tv telefon vallah canım buz gibi sulara kendimi atasım geliyor
bebegim04 fatmArslan06 fatmArslan06 aynen bende öyleyim, normalde saat 10 dan geç kahvaltı yapmazdım saat 12 olmuş yataktan kalkamıyorum , son zamanlarımız diye mi anlamadım sıcaklarında etkisi var ama onu da düşünmek lazım 😢
Burcu4135 fatmArslan06 gündem zaten berbat sıcaklar desen bizi mahvediyor 32+1 im ama bende sizin gibiyim. Sürekli uyuyayım da günler gecsin istiyorum.
Saripapatyam1 fatmArslan06 sıcaklardan ve ülkenin gündeminden olabilir mi ? Sıcaklardan bende çok bunaldim uyuyamiyorum bile sıcaktan şu gibi oluyorum hemen. herkesle dalaşasım var çok sinirliyim 😂
fatmArslan06 Saripapatyam1 herkesi gebertesim geliyor kimse benimle muhattap olmasin konuşmasın istiyorum 😔😔😒
Burcu4135 fatmArslan06 öyle valla günde 3 4 kere soguk suyun altına giriyorum. Allah, kurtarsın biran önce hepimizi.
Ayliss1 @fatmArslan06 bende sanki böyle dünyanın sonuna gelmiş gibi hissediyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor evde canım çok sıkılıyor bu halimle dışarı da çıkmak istemiyorum zaten çok sıcak. Kimseyle de konuşmak buluşmak istemiyorum kimseye tahammülüm de yok. Böyle hayat bomboş gelmeye başladı normalde çok hareketli enerji dolu yaşamayı seven bir insandım ilk defa böyle bir psikolojiye girdim kendimi sorguluyorum artık. İnşallah geçer bu günler ve hissettiklerimiz devam ederse dayanılacak gibi değil çünkü.
Mom62266 Ayliss1 aynen öyle ben daha 24 yaşındayım kendimi çok yaşlı gibi hissediyorum zevk alamıyorum hayattan hiç bir şeyden beni mutlu edecek hiç bir şey yok hamileliğim çok ağır geçiyor daha hamile olduğuma bile sevinemedim o bile ağır geliyor hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum