esmerrmm Kbra_em sıvı deterjani hangi tarafa döktünüz toz deterjan dokulen yeremi dokuluyor yoksa diğer tarafami dökülüyor
Hamileadayibiranne Nilya88 uni baby sıvı deterjan 1 kapak ile 30 derecede 30 dakika yıkadım mis gibi oldular🥰
Nlfrylmz Nilya88 30 derecede yıkadım. Ölçüyü az tuttum zaten temiz kıyafetler. Öyle ek durulama falan bana saçma geliyor harcanan suya yazık günah. Deterjanı az koyunca zaten akıp gidiyor. Duru granülü burda ki arkadaşlar suyla biraz eritip kullanıyorlardı iyice erisin diye.
Hafsaramazan Nilya88 ay ben elimde yıkadım ama yorumlarda herkes makinada yıkamış abarttım mi acaba 😂😂🤭
Momlf Nilya88 bende haftasonu yıkadım dalin granül le 30 dk 30 derecede kokusu çok kalmadı ütüde gitti bilee asarken vardı toplarken yoktu 😂 ölçü yarım fincan falan
Smghrpr Muhendisinoglu önerisiyle baby me granül sabununu aldım e bebekten iki kaşık kadar 20 derece 30 dk attım beyazları ayrı renklileri ayrı herhangi bir koku yok öyle olması gerekir diye düşünüyorum yenidoğan için içeriği temiz bide ütü miss 🙏😍
Nilya88 Kızlar ben bugün kullanıyorum da dalin granülü ama makinam almıyo topaklanıp kalıyo az da koydum top gibi duruyor gitmiyor neden olabilir
almilaumay12 Nilya88 Merhaba ben 1 saatlik programda 30 derecede yikadim.Granulmatik kullandim ilk kizimda da ayni sekilde yumusatici kesinlikle kullanmadim alerjik reaksiyon gosterme olasılığına karşı+ doktorumuz her yıkama sonrası extra durulamayi onerdiginden dolayi extra durulamaya veriyorum.