Gonullf bisey sorabilir miyim doktorunuz size ne zaman hangi doğumu istediğinizi ne zaman yapılacagini kaçıncı haftada söylüyor 🙂
Lulemom Gonullf bana 37. Haftamda nasıl düşünüyorsun diye sordu. Artık planlamamız gerek dedi. sezaryen istediğimi söyledim. Günümü verdi.
Symazturk Gonullf doktorum bi şey demeden ben her şey normal mi dedim o da evet diyince tamam dedim 17 Ağustos tan sonra her gün bekliyoruz normal doğum sürecine girmiş oluyorsunuz 7 eylüle kadar da doğmuş olması lazım dedi . Haftaya çatı muayenem var ona göre açıklığa vs bakılır sanırım az çok bi tahminde bulunur heralde benim eşim de polis ona göre izin alıp gelicek insallah 🥰
Gonullf Lulemom benim eşim askeri personel izine gelicek benden bir haber bekliyor doktor da bisey de demedi
Lulemom Gonullf yani ben en başından sezaryen dememe rağmen fikrin değişir belki diyip gün vermemişti, belli olmaz demişti. 35-36 da gün verilir mi bilemiyorum, sorarsın yine. Eşinin durumunu söylersin
Milenka Gonullf özele gidiyorsanız konuşun. Devlette aksi durum olmaz ise normal doğum için bekliyorlar sonuna kadar