Sedacengiz Kızlar sabah 9 buçukta sezeryan ile oğluma kavuşacağım inşallah😊 sizden çok dua istiyorum.. Öyle heyecan korku neşe hepsi bi arada sormayın gitsin... Ben hepinize dua edicem sizlerde bana edin lütfen 🤗🤗❤️ Sağ Salim kavuşayım bebeğime
Karamm Sedacengiz rabbim kolayca acı duymadan hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin. Rabbim analı babalı büyütsün 😍 arkadaşım. Dua eder dua beklerim 🤗😍
Aycann Sedacengiz hayırlısıyla bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın inşallah büyük ihtimalle yarın aynı saatlerde Allah ın izniyle bende bebeğimi kucağıma almış olacağım 😍 sizde bana dua edin
AyseSapmaz Sedacengiz Inşallah kolayca doğum yapacaksın canim çok dua ediyorum sana mehmet hocanın eli çok hafif merak etme💕💕💕 hayırlı dogumlarin olsun inşallah
Sedacengiz AyseSapmaz ayşem çok sağol tavsiyelerin söylediklerin çok iyi geldi bana😍 inş bende sağ Salim kavuşurum sen gibi oğluma
Momsbaby Sedacengiz rabbim saglicakla kavusmanizi nasip etsin ins canim senle haftalarimiz ayni sayilir benden once kavusacaksin sen ne guzel darisi bana insallah 🤗💙
Mrvykr Sedacengiz Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin doğumunda kolay olur inşaAllah canım sende bana dua et lütfen bende bu günleri göreyim 🙏🤗
Sedacengiz Momsbaby cnm ilk kendim istiyordum sonra bebeğim makat gelişne döndü keyfi istek zorunluya döndü