Umudayolculuk36 Nifunis fitil kullanıyorum kızlar yan etkisi bölgesel duyarlılık benimde kasığım ağrıyor sol bacağımın eklem yeri yani acaba illaçdan olabilir mi devaö edeyim mi bırakayım mı doktora sorayım mı
Ezgiii11 Umudayolculuk36 Evet olabilir yan etki yapmış olabilir bu tip fittilerde jelatin bazı kişilerde alerji yapabiliyor bende gyno lrmox kullanmıyorum kaşıntı yanma vs yapıyor
Kelebekmadam Umudayolculuk36 bana ilk fitil yazıldı ama tablet fitil sertti yapamadım sonra cefaks antibiyotik yazıldı çok korkarak kullanıyorum geçmiyorda ilerliyor sanki akıntım sarı sarı oluyor bazen sulu bazen pütürlü :(
vuslat_ekimde Umudayolculuk36 ben kullandım öyle bi ağrı yapmadı ama geçmedi enfeksiyonum şuan antibiyotik kullanıyorum maalesef
Umudayolculuk36 Ezgiii11 ben onuda kullanıyorum kaşıntı yanma evet bu normal yan etki çoğunda oluyor ama benim bu diğer fitl meraklandırdı doktora gitmeme çok var
Kelebekmadam Umudayolculuk36 doktor yazdı diye mecburn kullanıyorum :( umarım birşey olmaz enfeksiyon daha tehlikeli
Iscn Bende nifunis kullandım sonrasında bir sure kasık ağrısı oluyordu o kadar ama baya rahatlattı beni ama enfeksiyon bu yanı geçmiyor ufaktan tekrar etmeye başladı yine 🤷🏻♀️