Kilicbebek Merhaba hanımlar ayrıntılı ultrasonunuzu kaçıncı haftanızda yaptırdınız acaba? Doktorunuzun öneri neydi? En uygun kaçıncı hafta oluyor? Öğrenebilirmiyim?
muallimehanimmom5 Kilicbebek 20-24 haftaları arası en uygun zaman ben 22. Haftamda yaptırdım. Bebeğin iç organları , beyin damarları , kemik yapıları vb. tüm detayları ile inceleme yapılıyor. Bir sorun görülürse yönlendiriyor bilgilendiriyor…
poyrazinannesi3547 Kilicbebek Ben dün 3 lü test yaptırdım 20 haftalık oluncada detaylıca randevu verdi doktorum
Kilicbebek Bostncemel bizde haftaya 20 haftalık oluyoruz randevubalacaktım ultrason için 1 hafta daha mı beklesem bilemiyorum doktorum geçen ay ki kontrolümde direk yönlendirmeyi yapmıştı ayrıntılı için
canoldunbebegim muallimehanimmom5 merhaba detaylı ultrasonda alttanda bakılıyormu acaba ona göre doktor tercihi yapacağım
Curcu Ben de 21 haftalıkken yaptırdım ama 20 24 hafta arası sorun olacağını düşünmüyorum tavsiye edilen aralık bu yönde
bebeliannegeldi Kilicbebek 20 haftada yaptırdım. Ama genelde 22.öneriyorlar. 20 de tam oluşmamış oluyor şeffaf oluyor. 23-24te deri kalınlaştığı için biraz perdeleyebiliyormuş görüntülemeyi. İlk gebeliğimde 20.haftada yaptırdım bir sorun çıkmadı. Çocuğum da gayet sağlıklıydı.
figen1 Kilicbebek ben 15 haftalık hamileyim bana randevu verdi Eylül sonun da ozaman da 22 haftalık ooluyor bebiş
muallimehanimmom5 canoldunbebegim merhaba 😊 yok normal karından ultrason çekiliyor alttan yapıldığı ile ilgili bir şey duymadım hiç 🙂