ZeynepKurt35 30+4 hamileyim arkadaşlar bebegım 1400 gr dedi doktor cok zayıf kilo alman lazim 3 kilo da ben almışım sizce kilo alırmi😞
lisansli_Mom49 ZeynepKurt35 cnm 30+2 1559 fln dı gayet iyi dedi doktor ki herseye de yiyorum kızımda 3 kilo doğmuştu genetikle alakalı herhalde bence o kadar takma doğuma kadar 3 olur
anneoluyorummm_ ZeynepKurt35 alır alır daha yeni yeni başlıyor muz ye meyve ye hurma badem ceviz gibi kuruyemişler bol bol ye
koncuy23 anneoluyorummm_ hurma doğumu tetikliyor, erken haftalarda yiyilmesi önerilmiyor. @ZeynepKurt35 Ben de bu konuda post açmıştım daha önce. Deneyip faydasını en çok gördüğüm besinler süt, muz ve kaşar peyniri oldu.
ZeynepKurt35 Deletedmom93428 evet deniycem Nurtrky bana göre normal ama doktor çok zayıf dedi 5 kilo alman lazim dedi 2 haftada
annelikyolculugum22 Balık tavuk kırmızı et yumurta yoğurt süt meyve kuruyemiş bunlardan çok da abartmadan ye canım. Bebeğe en çok bunlar kilo aldırıyor 👍🏻
Merveee34 ZeynepKurt35 kilosu gayet güzel . Ama biz anneler bebeciklerimizin biraz toplu olmasını istiyoruz her ihtimale karşı erken doğuma karşın . Çünkü zayıf bebeğin bakımı her zaman çok oluyor ..Kendim adıma konuşuyorum . Bugün 27+4 hamileyim nerdeyse 30 haftalıkla uyumlu cıkıyor .azim ettim dedim erken olursa yine bari kilolu doğsun biraz diye 🙊nerdeyse 2 haftadır gece yatmadan önce 1 muz ceviz badem fındık Antep fıstığı hakiki bal ve 1 koca bardak sütü blendirdan geçirip içip sola yatıyorum .aynı şekilde gündüzde yapıp 1 saat yatmaya çalışıyorum demek ki yaramış 😍dengeli ve düzenli beslenemiyorum .bu içeçek sayesinde almış bebeğim kilo
ZeynepKurt35 Merveee34 doktor cok zayıf dedi boyu 28 cm haftasına göre ben cok zayıfım 3 kilo almışım
Merveee34 ZeynepKurt35 senin kilonla alakası yok canım . Ama bence kilosu çokta düşük değil . Boyu biraz kısa gibi sanki . Üzülme doğunca çok hızlı kilo alıp gelişiyorlar
Nurtrky ZeynepKurt35 sen kilo alcan diye bebekte alcak değil ki bence doktorunuz saçmalamş siz ister 10 kilo alın bebeği gidip gitmeyecği kesin değil
Akkoyu ZeynepKurt35 30 da 1500 dü benimde haftasıyla uyumlu dedi niye zayıf olsun muz kaşar maden suyu iç tahin pekmez karıştırıp ye sabahları
Asdfjsjdkks ZeynepKurt35 canım benim ilk bebeğim 1 ay önden gidiyordu. Hayvan gibi yemiştim 🤣 yumurta, nutella çok yiyordum günde 4 yumurta yiyordum çok canım istiyordu
Nrhnn ZeynepKurt35 günlük yumurta, ev yapımı yogurt, ceviz, badem, süt, muz, maden suyu, protein agırlık (beyaz et, kırmızı et) kasar peyniri bu besinlere agırlık vermelisin