tazeannecik1 Her gün bi tane yumurta yemek gerekiyormuş ama yiyemiyorum:( yazın hiç yiyemiyorum çok kokuyor midemi bulandırıyor :(((((
asyaebrar tazeannecik1 10+1 deyim daha ağzıma hiç süremedim hatta aklıma geldikçe okudukça afedersiniz öğürüyorum 🤦🏼♀️
Ozgu_momy tazeannecik1 Yumurtayı ille haşlanmış veya yağda yemeniz gerekmiyor , kek yapın içerisinde olsun yeterli
Mom626 tazeannecik1 yumurta kırmızı çizgim asla yemem. Hamilelikte mutlaka yenilmesi gereken bir besin fakat ben hamilelik dışındada hiç yemedim poğaçanın üzerinde olduğu zaman dahi yiyemem kokuyor. Keklere böreklere asla koymam belki hamileyken yerim canım çeker dedim ama aksine eve sokmadım eşimede yedirmedim. İkizlerime hamileyken tadına bile bakmadım çok şükür hiçte sorun yaşamadım. Şimdi diğer bebeğime hamileyim 3 hafta sonra doğum yine yemedim gelişimide gayet güzel. Mantar, yeşil mercimek ve kefir bunları daha sık yemeğe özen gösterdim
Burcaak Benim de durumlar aynı 8. Haftaya girdim yemeyi boşver adını duyunca kokusu burnuma gelip öğürüyorum doktorum da tiksindiğin hiç birşeyi yeme dedi ondan gelicek vitamin gelmesin baika yerlerden severek yediğin şeylerden fazlasıyla alırsın zaten dedi takmayın kafanıza bi yumurtayla bebişlerimizin gelişimi bozulmaz 🤗
eliffkrts Burcaak tiksiniyorsanız tabiki zorlamayın ama böyle de tavsiye vermeyin bence yumurta da bulunan folat ve diğer vitaminleri aynı anda hiç bir besinden alamaz, günde bir yumurta bebeğin zihinsel gelişimini büyük oranda değiştirir
2sy tazeannecik1 hamileligim boyunca cok cok az yiyebildim. Haftada bir veya belki daha az. Midem hep bulandigi ve kustugum icin ne yiyebildiysem onu yedim valla 🤷🏼♀️
aselnannesi tazeannecik1 Canim bende yiyemiyorum şuan 32 haftalik gebeyim bir skntisi yaşamadım onun yerine ceviz badem gibi şeyler tüket kendini de bence zorlama insan öyle daha kötü oluyor
busra1997alpaslan2021 tazeannecik1 hergun yiyorum 2 tane haşlama bazen tavada bazen haftada 1 gün yemiyorum kayısı kıvam yapıyorum kekik pulbiber döküyorum
Nurtrky tazeannecik1 kim dedi hergün yemek gerekiyomuş diye öyle birşey yok herkes herşeyi yiyemiyor olmuyorsa zorlamayın yiyip kusmaktansa ona eş değer proteinler yiyebilirsiniz öyle şart koşmayın
Deletedmom_33 tazeannecik1 Ben yaklaşık 10 yıldır hiçbir şeklini yemiyorum. Hatta bazen sofrada korkunca kahvaltıdan kalkardim. Poğaça,kek vs içinde yiyorum. Ama oda yumurta kokarsa onuda yemiyorum. Hamilelikte de kimse yemen gerek diye yediremez. Yerine başka şey yerim yine de yumurta yemem tiksindim bir kez
Rosaa21 tazeannecik1 17+4 haftalık. Hamileyim yogurt peynir yumurta zeytin ve süt daha tadını unuttum bunların beslenemiyorum çok halsizim 😔
tazeannecik1 Rosaa21 herkes farklı işte bebeklerimiz Allah’a emanet 🤲🏽 meyve falan yemeye çalış sende napalım midemizi bulandıran şeyleri zorla yiyemeyiz 😕
bnss Ben sadece sahanda veya rafadan olarak sarısını yiyebiliyorum ama yumurta iyi pişmiş olmadan yememek gerekmiş salmonella olabilir diye bu yüzden yemiyorum şu an,doktorum da ille yumurta yemek zorunda değilsin peynir vb yiyebilirsin demişti
Busbus2020 tazeannecik1 canım son ayımdayım bir aydır felan anca yiyorum ilk başta tiksindim yiyemeden kaldı öyle balık zaten hiç yemedim hamileliğim boyunca hala da tiksiniyorum bişey olmaz takılma bence