Sematspnr Merhaba kızıma güneş ismini düşünüyorum ama herkes tek verilmez iyi değil ikinci isim bulun yada başka isim düşünün dediler bende güneş ismini çok sevdim yanına nasıl bir isim gider yardımcı olur musunuz kafam karıştı🤭🤭
1prensesannesi Sematspnr 🌞güneş tek başına güzel bence ikinci isme gerek yok ki hem neden tek isim verilmesin ki
Sematspnr Diqudiqu nil ailede var diğer isimlerde güzel ama güneşin yanında uyumlu değil galiba çünkü nil i bende düşünmüştüm
Sematspnr 1prensesannesi bilmiyorum herkes öyle söylüyor dinen tek verilmesi iyi değilmiş diye araştırdım bir sakıncası yok yazıyor her yerde benimde haliyle kafam karıştı
1prensesannesi Sematspnr yok kız öyle bişey ben sadece erkeğe çift isim sunnettir diye duydum. Ben tek isimden yanayim ki zaten güneş isminin yanına bi isme ihtiyacı yok . Bazı kız isimlerinin yanına güzel oluyor ama güneş tek iyi canım şahsi düşüncem bu yönde 😊
Eminesgt @Sematspnr kulağına iki isim okuyup kimliğe güneş yazdırabilirsiniz.diğer ismi söylemenize gerek yok.hem iki isim koymuş olucaksınız ama güneş diye bilinicek herkes tarafından
EdaKnayenkartal Sematspnr ne alaka neden tek ısım verilmezmıs aman agzı olan konusuyolar cok biliyolar valla cnm sen ne ıstıyosan o ismi koy kımseyıde takma ☺️
Sematspnr EdaKnayenkartal güneş istiyoruz eşimle aşkımıza güneş gibi doğdu bizim işte o yüzden güneş dedik ismini