svksym Kızlar 50 günlük bir kızım var. Çok hassas bir teni var sanırım ya da sıcaklardan çok etkileniyor. O kadar dikkat etmeme rağmen pişik olduk bir sürü şey kullandık gecmiyor. Siz ne kullanıyorsunuz ya da iyi gelen bir marka tavsiyesi yapar mısınız ( kullanıpta olumlu sonuçlar aldiysaniz yazin lütfen )
Muratnannesi svksym sebamed bebek kremi öneririm. Kantaron yağı öneririm birde ıslak mendil kullanmayın her altını açtığında poposunu yıkayın havalar sıcak zaten en iyi yıkama gelecektir
Epifenomen svksym sudocrem ve arko nem yeşil tüp krem iyi geliyor. hametanla karıştırıp sürün ve bol bol havalandırın kuru tutun
Mihriban_27 svksym keşke 2-3 ay pişik kremi vs kullanmasaydınız malum sıcak sürekli altını açtığınızda yıkasaydınız hem pişik olmazdı hemde daha iyi olurdu
4438bebegim Bir yaşına yakınsa deniz suyu pisiklere çok iyi geliyor, deniz yakın değilse duş aldır mustela, sudo, hametan, sık sık yıka inşallah geçer
svksym Mihriban_27 terslemedim hanımefendi yıkamadığımı iddia etmişsiniz ön yargılı davranmışsıniz. Bazı bebeklerin ciltleri hassas olabiliyor ne yaparsanız yapın yine oluyor.
Glsm_ywz Canım en doğalı has zeytinyağını bi tavada iyice yak biraz ılıdıktan sonra bebise sür pişik hemen gidiyor. Bizler büyürken annem öyle yapmış 😊
Dunyayse svksym aynı şeyi yaşadık mustela sudocrm bepanthol herşeyi denedim geçmedi pisigi. Doktorum Hamazinc kremi söyledi 2 surmemde geçti . Günlükte mustela yada Bepanthol sürüyorum ufak bir kizarikta hemen hamazinc sürüyorum geçiyor .
Merinosunannesii svksym sudocrem hametan saf zeytinyağı saf kantaron yağı bunlardan birini dene canım birde güzelce temizle havalandır ıslak mendilde kullan ama parfümsüz kokusuz birşey kullan ben uni baby yenidoğan kullanıyordum çok şükür 1 kere bile pişik olmadık tabi daha 4 aylığız 😍 pişik çok fazlaysa bir süre altını açınca yıka sade suyla
Elvangokmen svksym kesinlikle sudo krem. Biraz kalın tabaka halinde sürün birkaç saat içinde bile etkisi gösterir