rgk Havehope hayırlı olsun. ben liv nezaket kadıoğlu na gidiyorum. çok da memnunum. diğerleri gibi canım tatlım hayatım filan gibi cümleler kurmuyor, o samimi olmayan ilişkiyi sevmiyorum. ben sormadan her şeyi söylüyor, iletişimi güzel.
Yazderyasi KkubraOz muayene ücreti 500, ama her seferinde vermiyorsunuz.. dogum paketi hastane gore değişiyor, pakette her şey dahil oluyor..siz arayın en doğru bilgiyi verecektir sekreteri. Bi görüşün hoca ile.. riskliyse süreciniz kendisi işinin ehlii
Annesininbitanesi1 gzmsda merhaba bende o hastaneye gidicem yeni doğum paketi aldım memnun musunuz bide kontrolllere eşlerimizde girebiliyor mu
gzmsda Annesininbitanesi1 ben kuzey ankara şubesine gidiyorum. Eşimi normalde aliyorlar ama pandemiden dolayi almiyorlarmış bide hangi hoca uzerinden paket aldiniz acaba ? Ben paket almadim normal muayeneye gidiyorum dogumdada dogum parami vercem.
asilto KkubraOz dogum paketi hakkinda bi bilgim yok benim calistigim kurumla anlasmasi oldugu icin ben o sekilde muayene oluyorum☺️
Annesininbitanesi1 gzmsda alptekin hocayı söylediler bana evet 2 Side çok iyiymiş sizin kaç haftalık şuan
gzmsda Annesininbitanesi1 paketi ne kadara aldiniz ya ayip olmazsa sorsam ? Taksit secenegi filan. Burdan söylemek istemezseniz instegram -sdaakbas
Annesininbitanesi1 gzmsda paketi 5500 e aldık kredi kartına taksit olarak yaptırdık biz bankayla görüşüp başka türlü yapmıyorlar
Annesininbitanesi1 gzmsda 20 den sonra olduğu için şuan kampanya varmış bide normalde 7500 dediler bize 20 haftalık için
Annesininbitanesi1 gzmsda aynen 7500 de yazıyordu şansıma kampanya denk geldi gittim alptekin hocaya iyiydi yarım saat 40 dakika falan baktı bebeğime yarında detaylımız var hatta
Annesininbitanesi1 Erhil normal mi yaptınız benim ilk gebeliğim Alptekin hocada kontrol oluyorum nasıl geçti acaba doğumunuz çok merak ediyorum çünkü
asilto Sude-96 hayir maalesef ki kendisi livden ayrılacağını soyledi.bende lokman hekim akay da demet kokanaliye gitmeye başladım.