Selcansahin33 34+0 olduk bugün ve bir baktım bebiş doğdu butonu gelmiş dünde muayenem vardı çok heyecanlı geçiyor artık zaman sizde durumlar nasıl güzel anneler ben mi çok heyecanlıyım yoksa sizlerde de heyecan başladı mı 😅🤗🤗
Hafizeplt Selcansahin33 34 mü geldi mi 35 olduk biz dün yarın içinde tatil planı yapıyoruz ya be işaret verdi gelmeden 😂 Allah analı babalı bğyütsğn sağlıkla😍
Ebruaksoylu Selcansahin33 doğum mu başlıyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize uğrayan yok 🤷 bizde 34 uz
ElifBademmm Selcansahin33 telefonun markası ilemi alakalı nedir anlamadım ama 36+5 deyim hala gelmedi ve ıphone kullanıyorum acaba android olanlaramı geliyor 🙄
Kuben Lulemom Bebeğiniz ile ilgili bilgi yazıyor ya altında reklam penceresi var biraz daha inin buton var. Belki görememişsinizdir. Benim de 34+0da geldi çünkü
Selcansahin33 Hafizeplt yok hayır doğumum başlamıyor uygulamada son haftalara gelince bebiş doğdu diye bir buton geliyor bebeğiniz hakkında bilgi verilen kısmın en altında doğumu ne zaman yaparsanız artık o butona bakıyorsunuz onu söylemek istedim görünce heyecan yaptım bir an 😅🤗🤗
Selcansahin33 Ebruaksoylu yok hayır doğumum başlamıyor hyecanla bekliyoruz zamanında gelir inşallah dün muayene oldum her şey yolunda uygulamada son haftalara gelince bebiş doğdu diye bir buton geliyor bebeğiniz hakkında bilgi verilen kısmın en altında doğumu ne zaman yaparsanız artık o butona bakıyorsunuz onu söylemek istedim görünce heyecan yaptım bir an 😅🤗🤗
Selcansahin33 ElifBademmm bilmiyorum ki buton gelenler yazsın tahmin yurutelim benim Android olabilir 🤗
Selcansahin33 Hamileadayibiranne ya aslında çok önemi yok ama insan görünce ufak bir heyecan yapıyor telefonunuz Android mi Apple mi 🤗
Minnakkkk Selcansahin33 yaaaa bende niye yok o buton 😀😀 39+5 im hala yok 😀 merde cıkıyor ben göremiyorum
Selcansahin33 Minnakkkk bebek hakkında günlük bilgi veriyor ya onun en altında oluyor size butona gerek kalmamış tontis gelcek ne güzel şimdiden hayırlı olsun 😅😅
mrveknblt Selcansahin33 biz daha 28 haftalık her kontelrole giderken hastaneye heyecandan çişim geliyor 😅 çok heyecanlıyız tabi ki ki ama doğum heyecanı değil daha onun yerinde henüz korku var 😅
Selcansahin33 mrveknblt evet yaa benimde öyle sürekli doktora girmeden önce lavaboya giriyorum 😅😅 bendede doğuma karşı bir korku var hafiften 😅
Selcansahin33 Mihriban_27 yaa androidle alakası olabilir mi bilmiyorum ama benim Android üzülmeyin cok bi esprisi yok aslında görünce ufak bir heyecan yaratıyor o 😅😅🤗🤗