Mervenin_Mucizesi Kızlar merhaba, 22 haftalık gebeyim. Sabah uyandığımda karnımı küçük gibi hissediyorum ama gün içerisinde ve akşam karnım geriliyor ve büyüyor gerçekten arada biraz fark oluyor :) hiç anlamadım bu şekilde yaşayan var mı ve sizce sebebi ne olabilir?
Calisananne25 Mervenin_Mucizesi yarın 19.haftaya giriyoruz ben de bazen böyle hissediyorum eşime sürekli soruyorum 🙊🤭
Esan Mervenin_Mucizesi evet canim normal. karin kaslari kendini aksam saliyo yani gevsiyo o yuzden daha buyuk oluyo karin. Hele benim git gide kuculdu 🤣 35 haftaligiim ama 6 aylik karnim var 😅
TugceBelis Mervenin_Mucizesi 38.haftamdayım hala aynı bende sabah uyanınca bayağı hafif hissediyorum kendimi karnım toplanmış bacaklarım ayaklarım ince akşama doğru ayaklarım şiş karnım kocaman 😅 yiyoruz içiyoruz ayakta kalıyoruz ödem topluyor vücut gaz oluyor vs
Mervenin_Mucizesi Esan iyi bari ya bende acaba dedim neden böyle oluyor 🙈 çok teşekkür ederimm içim rahatladı 😊
Dygu2602 Mervenin_Mucizesi bendede oyle canim 27 nin icindeyim sabahlari cok daha yumusak ve rahatim ama aksamlari gece yatarken nefes alamio gibi hissediorum gerginlikten:)
Mervenin_Mucizesi Dygu2602 @TugceBelis @Denizsa @Hilkatkaradagli yaa kızlar desenize aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki 😍 çok şükür sevindim bunları için bende diyorum Allah allah niye böyle oluyor 😃
Belacivciv Mervenin_Mucizesi Şişkinlikten öyle oluyor olabilir çünkü benim de öyle genelde yemek yedikten sonra oluyor. Kabızlık sorununuz varsa onun da etkisi olur
tugbakaragul Mervenin_Mucizesi 28+3′teyim ben bile bu durumdayım canım. Sabah karnım şiş ama sanki normal bir şişlik gibi kahvaltı yapıp akşama doğru zaman geçtikçe sanki içimde bir anda büyüyor 😂
Symazturk Mervenin_Mucizesi o haftalarda ben de öyleydim akşam olduğunda o kadar şiş ve büyük hissediyordum kiii 😀 normal sanırım