CansuAhmetalkol Kızlar 16 hafta ikiz hamileyim dün idrar tahlili verdim lökosit sayısı 56 çıktı enfeksiyon varmış yani sonra idrar kültürü istediler onu da verdim ama sonucu 2 gün sonra çıkacakmış çok korkuyorum bebeklere bi zarar gelecek diye sizce de çok korkmalı mıyım
CansuAhmetalkol Mutlulugum inşallah amin bekliyoruz şimdi sonuca göre antibiyotik verirler herhalde 😐🙏
Burcu35 Bol su iç ütülemeden iç çamaşırını giyme canım ve günlük ped kullanma nefes almıyor çünkü peçete koyabilirsin sık sık değiştirirsin
CansuAhmetalkol Burcu35 o dediklerinizi zaten en başından beri yapıyorum günde 5 6 kez iç çamaşırı değişiyorum ama neden oldu bizde bilmiyoruz
Tns93 Benimde cok yuksek enfeksiyonum vardi sancim cikiyordu sizde onleminizi.alirsaniz bir sorun cikmaz insallah
CansuAhmetalkol Tns93 bende sıkıntı olmadı hiç doktorum öylesine istedi testi tesadüfen öğrendik yani
Burcu35 CansuAhmetalkol annem benim başka yerde tuvalete girse temiz bile olsa enfeksiyon kapar hemen belki o yüzden olmuştur sizinde hamilelik çok hassas bi süreç çünkü😕
CansuAhmetalkol Burcu35 belki de haklısınız olabilir ama bazen hele de bu durumda mecbur gitmek Zorunda kalıyoruz ☺️☺️