Ozgrrr Zeynepesra Bn adana Sezar hospitala gidiyorum Mehmet cazip kocabağlıya çok da memnunum doktorumdan
AylinCk Ben adanalıyım fakat Antalya’da yaşıyorum özel düşünüyorsanız Gökmen Sukgen var harika bir doktor özel muaneyesi var instagramdan da bakabilirsiniz Adana da olsaydım kesin ona gidecektim 😍😍
Drydgs AylinCk Kesinlikle Gökmen sukkeni tavsiye etmem para hırslı bir doktor gununden önce sezeryana alıyor insanları yanlış yönlendirilmeyin diye yazmak istedim
AylinCk Drydgs size öyle denk gelmiş olabilir ailemizde bir çok kişi Gökmen beye gitti gidiyor memnunuz ben memnun olduğum için paylaştım yanlış yönlendirme yapmadım sizin memnun olduğunuzdan belki de ben memnun olmayacağına doktor işi kişiden kişiye değişen bişey lütfen yanlış yönlendiriyorsun diye tepkide bulunmayın sezeryan doğum düşünenleri 38 den önce almıyor ekstrem bi durumu yoksa hastanın
Maaaile Ben Guzelyali hastanesine gidiyorum,Yasemin Ilkit’e. Çok ilgili bi doktor,cok detayci ve her şeyi anlatiyor size. Aklınızda bir soru kalmiyor.
Drydgs Biannee1 Söylediğimiz doktorun kendi kliniği var özel şuan ne kadar bilmiyorum doğum ucretini güzel yalıda doktor belirliyor her doktorun ücreti farklı