Kahverengi Bir aksilik erkem doğum falan olmazsa kasım ayında doğum yapıcağım pijama olarak uzun kollumu tercih etmeliyim kısa kollumu🧐
arzubldk Kahverengi uzun kollu tercih et benimde ekimde ama uzun kollu alacağım lohusa kadın üşür derler
MerveA2020 Kahverengi ben geçen Aralık’ta doğum yaptım kısa kollu aldım ve giydim hep. Bebek olduğu için evinizi sıcak tutuyorsunuz e zaten hastane de sıcak oluyor
Dyggfrkn Kahverengi bende Kasım’da doğum yapcam ilk dogumumda kasima gelmişti havalar serin olur uzun kollu alcam ben canım hayırlı doğumlar
Kahverengi arzubldk nasıl birşey alcağımada karar veremdim lohusa pijamaları pahalı nırmal düğmeli pijama alsam olurmu ki 🧐
Kahverengi MerveA2020 nasıl bir model tercih ettiniz bide beden olrak neye göre aldınız şuan m beden giyiniyorum doğuma kadar l olurum diğe düşünüyorum.O yüzden m bedenmi l bedenmi almalıyım sizce
Melinalin Bende Allah izin verirse Ekim sonu Kasım başı gibi doğum yapacağım. Henuz hicbir sey almadım daha erken oldugunu düsünerek,, Pijama konusunda bende kararsızım o mevsimde üşür müyüz nasıl olur
Kahverengi Melinalin valla bende erken olduğunu düşünüyordumda burda başlıkları okuya okuya bendemi başlasam dedim erken doğumu olan olmuş son ayda hiç birşey yapamayan var o yüzden iyiken bitsin herşey diyorum 😊
MerveA2020 Kahverengi L beden alın garanti olsun hem bol daha rahat edersiniz. Sezaryen oldum ben hastanede ilk çıkınca sadece pijamamın üstünü giy dediler düğmeli almıştım iyi oldu . Sonrasında da üstü çıtçıtlı gecelik vardı LCWaikiki de pamuklu düz almıştım evde de kullandım rahat oldu . Pijamamı da Trendyolmilla dan almıştım hala giyiyorum
MerveA2020 Kahverengi https://imgyukle.com/i/XxEfR https://imgyukle.com/i/XxVSe hatta indirimdelermiş şuan
arzubldk Kahverengi ben normal önden düğmeli pijama alacağım pentiden ya da lcwden olur tabiki neden olmasın ☺️ Lohusa gecelikleri bana abartı geliyor ben evin içinde devamlı giymelik olsun istiyorum aylar sonra da rahatça giyebileyim gereksiz pahalı bide 🥰
ezgikptngl Ben uzun kollu tercih edicem eylül sonu ekim ortası doğumum ama sonradan kış olduğu için kullanabilirim diye düşündüm zaten uzun kollu da olsa pijamalar çok kalın olmuyo terletmez o yüzden
Bedihauslu Ekim in ortasında dogum um var uzun kollu tercih edicem Allah nasip ederse bir tane aldım uzun kollu 1 tane daha alacam oda uzun kollu alacam