dilbos kizlar 38 haftaligim 11 gunum kaldi bol hurma yiyorum baska oneriniz var mi acilmasi olmasi icin…?? geceleri uyumak cok zorlasti saga dön sola dön rahat edemiyorum kabız olmusum yapsamda buyuk abdestimi zor yapiyorum bu dogum belirtisimidir…
depsizoo dilbos kabızlık doğum belirtisi değil çocuk bapırsakları sıkıştırdığı için zorlsşıyo önerebileceğimmşey squat bende deniyorum inşallah işe yarar bizimde son 8 🤦 gelmiyiiii lelelelleleleee😂
Evindarr dilbos bizim de son 10 gün kaldı 🤗 zamanında geleceğini bilsem heyecan yaparım da bilinmiyor kii 🤷
Melek0633 depsizoo yaa maşallah size.benim şafak 101 Ama havalarda sıcak bide yalnızlık zaman gecmiyor.rabbim hepimize bebislerimize vaktinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
dilbos nazzzzzzz merdiven surekli inip.cikiyorum anama gidip geliyorum gunluk hem onun evinde iki kat cikiyorum hem benim eve cikiyorum
minnakimmm dilbos Akşam üzeri bir bel ağrısı başlıyor ve rahime yakın ağrı hissediyorum bazen sizin var mı
Ebru0629 Benimde son 20gun bugün sezeryan günümü aldım çok şükür 25 Ağustos’ta doğumum olacak inşallah 🤲