Gamze8240 Merhaba güzel anneler 40 haftalık hamıleyım.doktorum suan bebek kanalda degıl ama hafıf sancı cıkıyor nst de 5 gun daha beklıyecek bole devam ederse ılk sunı sancı verırım olmazsa sezeryan yaparım dedı sizde suni sancı almalı mıyım
arzubldk Gamze8240 ben sezaryen olmayı seçerdim bebeğimin stres olup kakasını yapmasından çok korkuyorum çünkü
btuban Gamze8240 en iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapar die düşünüyorum, umarım en kolay ve sağlıklı olarak atlatırsınız
Masal53 Gamze8240 sezaryene karşıyım ben zorunlu olmadıkça acil bişey olmadıkça en sağlıklısı normal doğum
Deniz1990 Benim bir arkadaşım suni sancı aldi sonra bebek kakasını yaptığı için acil sezeryana aldılar .. her doğum her insan farklı tabi en iyisini ve doğrusunu doktorunuzla karar verin bencede.. Allah yar ve yardımcınız olsun iñşallah.
btuban Deniz1990 haftası ile ilgisi var değilmi kaka durumumun, 38. Hafta ile 40. Hafta suni sancı verilmesi aynı olmaz diye düşünüyorum
Deniz1990 btuban Arkadasım 40 haftalıktı 38 de nasıl olur bilmiyorum .. doktora danısmak ve doktorun bilgilerine güvenmekten başka sanşımız yok.