uzlet 03032016 son bikaç yıldır fazlasıyla moda oldu ve yaygınlaştı bu isim ama yine de fena değil bence ama daha anlamlı bir isim konulabilir diye düşünüyorum
Serpilbb 03032016 çok güzel isim bizde çok kararsız kalmıştık 34 sonrasında incide netleştik ikinci isimde betleşemiyoruz koymuycaz 😂
Likapaa 03032016 alya kulağa hoş geliyor ama önemli olan anlamı bence . Anlamı nedir ?bildiğim kadarıyla dağ tepesi , yüksek yer anlamlarına geliyor. Tabii siz bilirsiniz 🤷🏻♀️☺️
AlyaveAlinaannesi İlk kızım ismi alyadua çağırınca çok farklı oluyor şuanda ikinciye hamileyim bu da kız bunu da Alina. Diye düşündük isimlerin anlamları kadar bence kulağımızada hoş gelmesi önemli 😊 umarım gönlünüzden geçen olur 🙏
Aselzara000 Ya kizlar asel zara nasıl sizce zara ismini eşim çok begendi anlami da güzel fakat kuranda gecmiyor diye yanına asel ’i de koyduk sizce güzelmi yorumlarsaniz cok sevinirim
hunilianne Aselzara000 bence sadece Zara çok asil durur. Kuranda geçmesi şart değil ki kuzum😊 ama tabi içinize sinerek iki isim koyduysanız bişey diyemem
Aselzara000 hunilianne eşim öyle istiyor bende sadece zara koymak istiyorum teşekkür ederim yorumun için 🤍
Dlkglkm Bende kısmetse cicegime İpek Merve ismini vericem💃İsmini ben buldum.Esimde onayladı.Erkek olsaydı Burak koyacaktık.