Selin12- Eligulu tuzlu çubuk limon elma birde doktorum bana zencefilli şeker ya da zencefil çayı yapıp içebilirsiniz dedi kesiyor
Nrbrkt Eligulu 24 haftalığım bende hala prilam içiyorum bir gün bıraksam bütün gün çıkarıyorum. Gece uyumadan önce içiyorsunuz. Ben 16 haftaya kadar iki tane yutuyordum şuan 1′e düşürdük doğuma kadar da içicem gibi duruyor
Ezgikurtoglu Nrbrkt merhaba acaba prillam için doktorlar herhangi bi risk var diyorlar mu ben de 7. Haftamdayım ama çok bulantım var yataktan zor kalkıyorum yemek pişiremiyorum daha doktoruma sormadım ama kararsız kaldım size birşey söylediler mi ?
Eligulu Nrbrkt Teşekkür ederim bende gece yatmadan bir tane içeyim o zaman. İlk zamanalr zofer kullandım şimdi yine başladı zofer içmek istemiyorum aşırı kabızlık yaptı bende
Nrbrkt Ezgikurtoglu bebeğe zararı hiç bir şekilde yok içiniz rahat olsun benim gibi bulantılı hamilelik yaşayan herkes başından sonuna kadar kullanıyorlar. Günde maksimum dört tane içilebiliyor sadece
Nisayaz Bende prilam iciyorum gece yatmadan once birde sabah ac karnina aliyorum doktorum oyle onerdi 10+6 haftaligim bende