Emiryigit47 Günaydın anniş adayları🥰🥰… Benim bebeğimin başı 2 hafta önde, ama geri kalan tüm vücudu adet tarihimle aynı sizce hangisini dikkate almalıyım yaşayan var mı ????
1_minik Emiryigit47 zaten kafa önde olur demişti doktorum bize de 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor diye biliyorum
Epifenomen Emiryigit47 kafa büyüklüğü genetiktir muhtemelen, siz son adet tarihini baz alacaksınz her zaman. Ölçümler ileri veya geri gidebilir
aysnozkn2 Emiryigit47 benim de aynı durumda kilo da biraz önde ama kafası 2 hafta önde normal doğumda sıkıntı olabilirdi dedi benim 2. Oğlum sezeryan olunca kızım da mecbur sezeryan olacak sıkıntı olmaz dedi
Burcud92 Günaydın benimde bebişimin kafası nerdeyse 2 aydır hep 2 hafta önde doktor bi sıkıntı olmadığını söyledi sadece doğum şeklini değiştirir demişti kafasının küçük olmasının sıkıntı olduğunu söyledi
Burcud92 Emiryigit47 bende öyle bir sıkıntı yok genetik olabilir demişti umarım sıkıntı olmaz sizde de içinizi rahat tutun benimde kardon dolandı boynuna o yüzden cumartesi alacak doktor allahım hayırlısını versin hepimize inşallah 🙏
Eelcinn Burcud92 merhaba aynı durum bende de var maalesef ancak şuan kontrol altında 38 i bekliyor doktor. Siz kaç haftalıksınız ?
Emiryigit47 Burcud92 inşAllah Rabbim güç kuvvet versin🌺😊🤲. Sezeryan hakkında bişey diyemem benim ki normal doğumdu önceleri😊🌺🌺
Burcud92 Eelcinn 38+2 deyim geçen hafta dolanmıştı bu hafta da baktı değişmemiş kordon alalım bir sıkıntı olmaz dedi hayırlısı olsun hakkımızda