Mom726272 Busra333 ahhh o zaman ki halimi Bi gör nasıl sezeryan olcam dönmezse diyodum demekki gelişim açısından yer açısından yeri müsaitti doğum esnasında dönen de var bu 2. Gebeliğim ileri derece varisim var bunun için zorunlu sezeryan olma ihtimalim var ilkim normal oldu knu biliyorum ama şimdi de sezeryan dan korkuyorum bende
Busra333 Mom726272 bende aynı şekilde sizin gibi sezerysndan korkuyorum ilk gebeliğim benim bakalım neler olck:)
Mom726272 Busra333 hayırlısı olsun inşallah 💛 öyle yada böyle çıkacak o bebek 😅🙈 aslında ikiside kolay değil Allah yardımcımız olsun 😊
Selenaslan01 Busra333 döner senin kızında merak etme 😌 ilk gün döndükten 2,3 gün sonra hissettim , benim kızım hep karnimin sağ tarafında hiç sola geçmiyor hissettiğim gün bir baktım sağ tarafımda değil oylelikle hissettim 🥰
Busra333 Selenaslan01 hmmm 2 gündür tekmelerim hareketleri de çok hissedilmiyor 😔 var ama eskisi gibi değil
BusraUras Busra333 tabi buradanda bilgi alırsın bilenler yazıyor çok şükür yardımcı oluyor. Ama öyle düşünme sonuçta sana cevap vermek zorunda seni bilgilendirmek zorunda. İşini yapıyor sen memnun kalasın ki bir daha gidesin ya da çevrene öneresin.
Panda3101 Busra333 evet hissettim kasığımda hareketlilik artmaya başlamıştı ve sağ tarafımda diğer tarafına göre şişlik olusuyordu
mrveknblt Busra333 benim 24. Haftada normal doğum pozisyonundaymış 😅 su an 28 haftalık olduk doktorum izindeymiş gidemedim inşallah gitcem haftaya 😅 kimbilir kaç pozisyon değiştirdi 😅