zdemKln Ne yesem çıkarıyorum. Et, sucuk,sarımsak, soğan kokusu mahvediyor beni. Yemek yemekten korkar oldum. Bir taraftan da yemek zorunda olduğumu biliyorum. Ekşi şeyler; elma, erik gibi meyveler bulantıma iyi geliyor. Ne olacak bilmiyorum. Yarın doktor randevum var inşallah ilaç verir. Benim gibi olanlar burda mı kızlar?😩🙈
Meldagokay zdemKln ayy bilmezmiyim sabah kalkar kalkmaz bile kusuyorum ben mide suyunu çok zor geçiyor benim de dramamine diye bulantı hapı verdi doktoe her gün onu içiyorum çok şükür akşama kadar bulantımı gideriyor
Meldagokay zdemKln he birde doktorum bana şey demişti ye kussan da ya yemeğin lekelerinden çocuk alırmış kendine bir de su içmeye çalış kusunca vücut çok su kaybediyor bebecik susuz kalmasın
Gulsummldr zdemKln 8 haftalık isen zorlama kendini. İlla mükemmel beslenemezsin. Ki şuan bebek senden beslenmiyo zaten. Sorun değil bu ayda yiyememen. Ben 15.haftada başladım yemeye. Doktor bunda hiçbir problwm olmadıgını söyledi.
zdemKln Meldagokay çok doğru kusunca direk su istiyor canım. Vücut susuz kalıyor tabiki. Çok fazla kusuyorum ben.Bakalım yarın verir inş ilaç banada.
Derya341986 zdemKln 12 den sonra azalıyor cnm çok zor biliyorum bende yaşadım patates çok iyi geliyor
Meldagokay zdemKln ilaç vermezse dw senn hatırlat bak ben ilaç içmesem çok kötü olurdum bende 12 haftalığım 2 haftadır arada bir kusuyorum hap iyi geliyor
Meldagokay zdemKln ben su içemiyorum mesel hala su içtiğim zaman kusuyorum gene içiyorum benim de zor geçiyor ama hapla yemek içimde kalıyor çok şükür
zdemKln Gulsummldr aaa öyle mi korkuyorum bende yiyemediğim için. Sürekli çıkarıyorum bide tedirgin oluyorum.🙏inş kısa zamanda geçer.
Gulsummldr zdemKln ben 15e kadar çektim. Daha erken bitenler var ama. İnş kurtulursunuz şikaywtinizden bi an önce. Ama dert etmeyin. Panik yapacak bi durum yok
gulsumklc2 zdemKln tam bes dk önce derdimi teyzeme anlattordm 13 haftalık oldm hala gecmedi bulantım suan uykusuzluktan halim yok ama yatamıyorm sanki midem agzımda 😒 3 kilo verdm ustelik
Meldagokay gulsumklc2 çok geçmiş olsun ibşallah geçer bulantılarımız da vakti geldiğinde bebeklerimize kavuşuruz❤️😊
gulsumklc2 Yok kzlar dr dramin verdi bende hc bir işe yaramadı. En zoruda herseyle tek basına basa cıkabilmek ve insanlara midem bulanıyor yerden kalkamıyorm dedgımde artık takıyorsun demeleri cok zoruma gdyor insan canı agrımasa söylenirmi. Şükürler olsn Allaha isyan degl ama nasılsn dedıklerınde insan iyiyim de dyemiyor
zdemKln gulsumklc2 kimse umrunuzda olmasın. Açıkcası ben öyle yapıyorum. Zaten midem ağzımda bide çevreyi mi takacam.😡
gulsumklc2 zdemKln işte bu durumda bide böyle seyler aglayasım geliyor, Allah hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasıp etsn