Yamansmom Babyiveannesi 28-29 hafta oluyor diye yaptırdım bi içecek içiyorsun gazoz gibi düşün tadı da o şekilde 1 saat arayla kanını alıyorlar yüksek çıkarsa ona göre ilaç tedavisi vs diyet gibi şeylere başlatıyor doktorun benimki sınır da çıktı sonra 100 ml yaptık normaldi çok şükür canım
melikeyakisiklii kızımda yaptırdım ama oğlumda covidden dolayı yaptıramadım ama doktorum kandaki açlık tokluğuma baktı eğer sıkıntı görseydi yapıcak ona göre tedavi yöntemi uyguluyacaktı ama bi sıkıntı göremedi :)
Babyiveannesi melikeyakisiklii Benimde ilk doğumum ve hiç bir test yapmadım etrafındakiler hiç biri önermiyor gerek yok falan diyolar bende yaptırmadım
melikeyakisiklii Babyiveannesi aslında şeker yüklemesi önemli neden diyeceksin gebelik şekeri çok tehlikeli birşey allah korusun anne karnında bebek ölümlerine kadar gidiyor doktorların %99 u tavsiye ediyor ben gebelik şekeri yaşadığım için kızımda biliyorum sürekli takipli hasta oluyorsun bence yaptırmalısın ama eğer haftan geçtiyse en azından kandaki açlık tokluğuna baktır
Babyiveannesi melikeyakisiklii 26+6 haftalığım bugün doktora gittkm 25 hafta dedi yani tam mu zamanlarda yapılıyor ve yaptır dedi bana
Pelin-1 Babyiveannesi kesinliklr yaptirmani oneririm eger sekerin varsa bilinsin ve onlem alinsin yoksa kotu sonuclar dogabiliyor. Su fazlaligi iri bebek olmasi ve ileri derece seker yukselmesinde bebek dogdunda kuvoze alnabiliyor