fethiyeli48-48 Momandbabyy iyiyim elhamdulillah kuzum iyi olursa daha da iyi olacağım inşallah sağlıkla kavuşuruz kızıma 💜 dualarınızı unutmayın
tugcemma fethiyeli48-48 Canım eşim ve annem 7 aylık doğmuş. Annem o zamanın şartlarında hayata tutunmuş bak. Güzel günler yakındır 🌼
Lokumunannesii fethiyeli48-48 Rabbim şifa versin yavruna canım benim🌸 kız bebekleri daha savaşçı olur merak etme içim buruk ayrıldığın hastaneden kucağınla bebeğinle çıkacaksın insallah dualarımız Nisa bebege✨🙏🏻
Atahanzehra fethiyeli48-48 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah kızınız için Kuran okuya bilirim inşallah tez zaman da düzelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Linam6868 fethiyeli48-48 Rabbim safi ismiyle şifa versin insaAllah sağlıkla kucaginiza alın prensesinizi💜
Ssgndz Canım Allah yardımcın olsun seni cok iyi anlıyorum benimde bebisim kuvözde kaldı ama simdi yanımda uyuyor hiç üzme kendini strese girme, sütünü sağman gerekiyo rabbim Nisamızı sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle evinize gelsin inşAllah kuzum🙏🏻
Kuben fethiyeli48-48 Rabbim şifa versin inşallah 🥰 Allah’ın izniyle güle oynaya o hastaneden çıkacaksınız ve burda post açacaksınız. Bizler de sevincinize ortak olacağız inşallah 🤲🏻 Prematüre bebekler savaşçı oluyor hep güzel düşünün🥰
Seda-2 fethiyeli48-48 Rabbim sağlıkla huzurla size kavuştursun🙏 eminim yavrunuzla çok çok güzel zamanlar gecırecegınız günler gecıreceksınız dualarım sızınle 🌸
Pembepanterr fethiyeli48-48 Rabbim nisa kuzumuza kuvvet güç versin bir an önce iyileşip anne babasına evine kavuşsun inşaAllah ❤️ Onlar çok güçlü korkma hep yanında olduğunu hissettir kalbinle bende prematüre annesiyim çok zor zamanlardı ama geçiyor evine gelecek sabret güzel annesi ❤️🥰
Benimbebegim fethiyeli48-48 Allah size sabırlar kuzucuga sagliklar versin biran önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏
4438bebegim Çabuk iyileşir inşallah sen üzme kendini sütün kesilmesin sürekli sağıp buzluğa koy, bir ay içinde evde hoplatıyor olursun, moralini yüksek tut
Rceyda fethiyeli48-48 ah canm gecen gün konusmustuk nişan mı gelen vs diye. Ne kdar üzüldm anlatamam ama çok güçlü durman gerekiyor herşey allahın takdiri inşallah cok cok güzel sonuclar alıcaksınız küvözde kalıp cıkıcak inşallah. Dua ediyorum sizi takip edeceğim🙏🏻
fethiyeli48-48 Rceyda evet gelen nisanmış . Ve ben o gün doktora gittim rahim ağzım 3 .0 cm kapalıydı doktor bile inanamadı böyle açılmasına . Enfeksiyonum yüzünden olmuş bizim ki erken geldi güzel kızım ama inşallah hep birlikte olucaz yeter ki o iyi olsn . Siz de dua edin inşallah haberdar edicem
hvvayldz27 fethiyeli48-48 yüce Rabbim nisa bebeğe şifa versin yanında bütün bebekleri annesine babasına bağışlasın İnşallah 🙏
prensimibeklerkenn fethiyeli48-48 Rabbim sağ sağlim evine dönmeyi nasip etsin dualarım bebeğiniz ve sizinle umarım en kısa zamanda kavuşursunuz 🤲 bnde 28 haftalık oldum bugün gebeliğimn 14haftasında düşük riskim vardı ilerisinde ise erken doğum riski başladı sanırım enfeksiyon kaynaklı oldu sizinki bnmde rahim kısalığım var bebeğiniz inşallah üzmez sizi kilosu 1 kilonun üzerinde miydi eğer öyleyse üzülmeyin şans çok fazla Rabbim yardımcınız olsun 🤲
fethiyeli48-48 prensimibeklerkenn 1 buçuk kilo doğdu tam teyzesi ama ciğerlerimiz tam gelişmedi cok ani oldu doğum bi anda . Rahim ağzım kapalı 3.0 cm bi anda açıldı dua edin kızıma enfeksiyonunuzu takip ettirin sürekli
Aybuss Rabbim evladına sağlıklılı uzun ömürler versin Allahım Ya Şafi ismi hürmetine Şifa versin 🤲 Allahım evladını sana bağışlasın… NİSA kızımızı Allahım annesine tez vakitte kavuştursun 🙏🙏🙏🙏