fethiyeli48-48 Nolur kızıma dua edin bugün sezeryanla erken doğum yaptım bebeğimin durumu kritik lütfen dua edin adı Nisa 💜
Busra333 fethiyeli48-48 ettim canım imsallah çok çok iyi olacak. Biliyorsunuz 28. Haftalar artık küveze alınıp yaşıyorlar çoook şükür tıp ilerledi Allah yeter ki istesin 9 ay 10 gün doğan bebek ölebiliyor 😔 400 gram doğan bebişler yaşıyorlar. Öyle düşün yeter ki Allah istesin. Aklıma geldikçe dua edeceğim Nisa bebişe insallah çok iyi olacak 😊🌸
La_Liberte fethiyeli48-48 sizin için çok ama çok dua edeceğim. inşallahhh bebeğinizi Nisa’nızı güle oynaya eve götürdüğünüz günleri görürsünüz bayramınız olur o gün❤️🥰 kaç kilo doğdu bebişiniz. Bir de ciğer geliştirici yaptılar mı size ? 28 hafta artık küçük bi hafta sayılmıyor. Gönlünüzü ferah tutun🙏🏻💜
fethiyeli48-48 Bir_abla amiiin amiiin Allah razı olsun nolur ismen dua edin kızıma ciğerleri gelişmemiş durumumuz kritik
melikeyakisiklii rabbim bebeğine sağlıklı sıhatli ömürler versin rabbim yâr ve yardımcısı olsun nisa bebeğin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cansel0694 fethiyeli48-48 canim rabbim bebegini sana bagislasin bende 27+3 gebeyim gecen hafta rahim acildi dogum basliyordu pesser yerlestirdiler aksam sabah dogum gozukuyo banada suan kanamam devam ediyor yatiyorum kipirdamadan ama dogacak bu aralar biliyorum senide cok iyi anliyorum rabbim yardimcimiz olsun bana gecen hafta 2 doz ciger geliştirici yapildi size yapilmadi mi bu igne ? Bide bebek kac gr dogdu ? İgne Yapildi ona ragmen mi kritik mi dediler ins sag salim sikintisiz kavusursunuz ..
nilufar27 korkma canim benim teyzemin ogluda 28,29da dogdu shimdi kocaman delikanli sporcu..ama 20 gun falan kucezde kalmish…
fethiyeli48-48 nilufar27 küvetde kalsın razıyım sağlıklı olsun varsın baksınlar ona . Acaba ciğerleri gelişmiş miydi yeğeninizin
fethiyeli48-48 Busra333 ay Allah razı olsun savaşıyor minik kızım duanız da yerimiz olsun teyzeleri 💜💜💜
fethiyeli48-48 La_Liberte aniden sancılarım başladı cok hızlı gerçekleşti herşey hastaneye gittiğimde ciğer geliştirici yaptılar ama yaklaşık 3 saat sonra doğurdum ciğer geliştiricinin inşallah dua et teyzeleri kızım iyi olsun inşallllah
Sim25 fethiyeli48-48 canım Allah yardımcınız olsun allahım nisayı size bağışlasın inşallah 🙏 bende fethiyeliyim doktorun kimdi acaba ?
fethiyeli48-48 Sim25 esnaf hastanesi Gül hanım kuzum çok memnun kaldım kendisinden . Yavruma dua edin inşalllah
annesi21 fethiyeli48-48 rabbim bu mübarek perşembe gecesi bütün bebişlere hastalara şafi ismiyle şifa versin nisa bebeğe de şifasını versin inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah allahtan ümit kesilmez rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah 🤲🙏🙏🙏
Melek0586 fethiyeli48-48 allah acil şifalar versin nisa bebeğe inş sağlıkla kavuşursunuz dualarım sizinle
Burcu_NFUE fethiyeli48-48 Güzel Nisa ya rabbim bol şifalar versin hayata annesine babasına sıkı sıkı tutunsun inşallah . Rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ömür boyu ayağına taş gözüne yaş gönlüne telaş değmesin 🤲🏻
fethiyeli48-48 Burcu_NFUE oh ne güzel dualar etmişsiniz rabbim de şu lohusa halimle sizin sıkıntılarınızı gidersin . Dualarınızda kızıma da yer verin inşallah