AyseguLena @Firdevss167 @Ela532 doğurdum kızlar karnım acıyor çok ama oda bağırsağımda yara varmış benim onun kanaması durmadı ona baya bastırdılar dursun diye o yüzden acım var 🤦🏻♀️ onun dışında herşey iyiydi 🙏🏻😍 yeni yeni kendime geliyorum daha yürütnediler kalkmaya da biyetin yok 😂😂
Firdevss167 AyseguLena canımmm geçmiş olsunnnnnnn sonunda sağ sağlim sende aldın kucağına 😍😍😍 canım spinal de kesme değilde bastırmalarını hissettin mi ya
Ela532 AyseguLena yaa hayırlı olsun kuzum yaa Rabbım yardımcın olsun inşallah ağrıların hafifler nasıl bir duygu bebegin nasıl 🥰
AyseguLena Firdevss167 hissettim kuzum herşeyi ama rahatsız olmadım bide anestezisti kafaladım beni biraz uyuşuklaştırdı, yarı uyuttu leyla gibiydim 😂 seni normal mi diktiler yapıştırmamı yaptılar kuzum?
AyseguLena Ela532 kuzum daha adam akıllı kucağıma alıpta emziremedim hala yatar pozisyondayım, bu benim bebeğim mi modundayım 😂 darısı seninde başına canımm benim 🙏🏻🙏🏻
Ela532 AyseguLena ayy Amin inşallah bende o günü iple çekiyorum valla 😍 abartıldığı gibi bir acımı canım çok rahatsız ediyor mu
AyseguLena Ela532 yok kuzum hiç kendini korkutma, dayanılmıcak ağrın sızın olmuyor öyle zaten ağrı kesici yapıyorlar istediğin her an 😍
Ela532 AyseguLena özelde yaptın dimi canım sen inşallah hiç ağrın sizin olmaz yinede banada cesaret verdiniz Allah razı olsun 😍
AyseguLena Ela532 evet canım özelde yaptım 🤗 ay ne demek her zaman sorabilirsin aklında olanları, yardımcı olurum her konuda 😍
Ela532 AyseguLena çok sağol canım benim burada çok güzel insanlar tanıdım Allab razı olsun🌸🤲🏻 sen birazdaha iyi ol bebeginle vakit geçir dinlen iyi olunca bol bol konuşuruz soracağım birsuru şey var 🙈❤
Sim25 Firdevss167 canım merhabalar sağ Salim kucağına almışsın bebişini allahım inşallah bize de nasip eder. 12.08 inşallah sezeryan olacağım çok heyecanlıyım ve korkuyorum da. Önerebileceğin birşey varmı şunu yap dediğin ? Ağrın nasıl bir ağrı mesela ?
Firdevss167 AyseguLena gaz olayını bekliyoruz canım ya hastanedeyim daha 😇 yapıştırma da kendiliğinden eriyormuş değil mi canım dikişler
yigitegenin_annesi Firdevss167 allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğine sanada çok geçmiş olsun 💞💞bikaç gün geçsin sezeryanı ayrınıtısına kadar anlatmanu isticem şimdi meşkulsun bebişinle ilgilin daha sonra seni rahatsoz ederim 😄💜💜
Firdevss167 yigitegenin_annesi teşekkür ederim canım her zaman beni rahatsız edebilirsin sıkılmadan cevaplarım tüm sorularını 😍
AyseguLena Firdevss167 onun için bir şey demedi kuzum erir erimez diye, ay bende de bağırsaklarda hareketlenme oluyor gaz gibi sancı giriyor o ara ama çıkaramıyorum 🤦🏻♀️
yigitegenin_annesi Firdevss167 benden iki gün izin😂😂şaka tatlım sen bbeğinle ilgilen yeni annesin ben sorularımı sorarım sonra etiketlerim seni🥰