Firdevss167 Ela532 çıkar çıkmaz serum taktılar canım onda da az agrı kesici varmış ama çok etki etmedi şimdi kalçadan iğne yaptı ağrı kesici
Gokce_21 Firdevss167 sağlıcakla kavusun yavrunuza 🙏🥰 benımde iki oğlum aynı gün doğdu 3 yıl arayla.ikiside sezeryandı günlerıde denk geldı 🥰
AyseguLena Firdevss167 Kıyamam canım, geçer yarına daha iyi olursun 😍🙏🏻 Aldın ya bebişini sağ salim atlattın ameliyatıda bundan sonrası kolay olur ❣️
Firdevss167 AyseguLena inşallah canım ara ara yürü dedi doktorum zorlanıyorum baya dikişlerim acıyor yarın bana haber et dualarım seninle ❤️❤️❤️❤️🙏🏻
Mom54544 Firdevss167 ay maşallah nasılsınız peki bebisle inşallah iyisinizdir güzelce kokla meleğimi teyzesinin yerine yaa 💕😍
Firdevss167 Mom54544 yaaaaa çok teşekkür ederiz teyzesi bebiş iyi ben yürürken çok zorlandım dikişlerden ya
Firdevss167 Ela532 spinal oldum ama karnıma bastırdıklarını felan hissettim ben ya bide dikişlerim dün çok acıdı bugünde az az acıyor hala canım. Birazda karnım kaldı ya niye öyle olduysa
AyseguLena Ela532 Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına 😍🙏🏻 Dua edeceğim ameliyatta sizlere bol bol ❣️
Ela532 AyseguLena Allah razı olsun canım bende sana bol bol edeceğim doğumdan çıkınca iyi hissedince haber et bizlere 🥰❤
Ela532 Firdevss167 daha iyi olacaksın Allahin izniyle canım benim ablamında karnı kalıyordu iniyordu sonradan hemen inmezmis o karın sen sıkma canını valla çok şükür sende atlattin okadar sevindimki
Firdevss167 Ela532 karın inermi diyorsun canım ya doğum yaptım sanki 3 aylık hala hamileyim 😂😭 gitmedi tamamen karnım
Ela532 Firdevss167 gidecek canim merak etme sen ablalarım çevrem dogum yapınca hep karınları kalıyordu görüyordum ama bir süre sonra toparlaniyor ☺ biran önce iyi ol iyileş Allahin izniyle sormak istediğim bissuru şey var sana 😍😍