Kbr55 Bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş 32 haftaligim bebeğim 29 haftalık 1400 gram 3 haftaya cikarsa doğum olucakmis böyle birşey yaşayan oldumu 😔
Songulnisa95 Kbr55 benimde gelisme geriligi var 34 olmam gerekirken 31 cikiyor bende tiroidde var cnm yuksek cikiyor o da etkiliyor olabilir bebegin gelisimi
Sultanys Kbr55 canim benim bebegim icinde aynisini dediler 38 +4 teki bebegim 36+4 cikiyir kilosu 2600 dedi baska doktora gittim evet 2 hafta karin cevresi geride ama 2850 kg bebegin gaywt saglikli korkma dedi Allahimin izniyle bir sey olmaz bol bol dua et
mom35 Damarlarda çentikmi var acaba?Ayrıntılı ultrasona girdinizmi?Damarda çentik oldugunda bebekte gelişme geriliği yapabiliyor
Suledogan Sadece bir doktorami gozuktun canim banada oyle dedi doktor cocugun gelisimi 35 haftalik gozukuyo dedi normalde 37 haftayim 2400 grm felan dedi bugun baska bi doktora gittim oda cocuk 3100 gram yanlis ölcmusler gayet guzel cocugun gelisimi dedi birine daha baktir derim ben
Melikezeynep Banada öyle dedi bu gittiğimde kendi doktrm izndeymş başka doktra grdim 36 olması gerekirken 34 gözktü ultrasonda ama sıkıntı şurda iki hafta önce doktruma sorduğumda 34 haftalık demişti ya bebek hiç gelişmemiş ya doktrlar da bi sıkıntı var doğru düzgn açıklamada yapmadı gittiğims doktr.