Zeynepyagmur0404- Ya kizlar ben hic gunes kremi arastrmadim kizama kullandigim gunes kreminden kullandim. Ve dunden beri sirtim cok. Kotu yatamiorum beyaz tenliyim mahvildum ne yapmalıyım acaba onerisi olan varmi bebege zarar vermismiyimdir😔😔😔
Gul-42 Zeynepyagmur0404- silverdın sür canım ben öyle yaptım😀ıkı turlu olan var eczacı sorar ztn sana
Mom54544 Zeynepyagmur0404- Ecz den hem yanık krem hemde renksiz bı krem vardi isimlerini hatırlamıyorum bı sor istersen çok felaket oluyo o yanık bende yanmıştım önce renksiz kremi sonra yanık kremi i sürüyordum 15 günde geçmişti benim bacaklarım kollarım resmen 1.derece yanık gibi kabarmisti su toplamisti resmen güneş kremi de surmeme rağmen 😏
Zeynepyagmur0404- Mom54544 bende Mhvoldum gun icerisinde 3 kere surdum Gunes kremi suan hareket edemiorum sirtimdan kas kati kesildim internetten bakiorum psikolojimi bozdu sacma. Sapan seyler yaziolar yarin ilk. Isim. Eczane insallah tesekkur ederim
Mom54544 Zeynepyagmur0404- Bakma hiç canım biliyorum o yanığı çok kotu oluyo benim bacaklarım kollarım omuzlarim mahvolmustu asla uzun bişey giyememistim tatil sonrasi da duzelene kadar ecz ye gostermistim tatildeyken hemen yanık deyip 2 kremi de vermişti işte dediğim gibi ve sürdükten biraz sonra siyah siyah akiyodu bacaklarım kollarim neden öyle oluyodu sormadım ama iyileşme sürecidir diye düşünmüştüm hep baya kullanmıştım o kremleri bittiğinde yenisini falan almıştım devamlı sürmüştüm sizlamasi geçsin iyileşsin diye inşallah bı an önce geçer o günler geldi aklıma resmen 🤦
Ece_2 Zeynepyagmur0404- demledigimiz çayın suyunu bir kaba koy ve buzdolabinda 1-2 saat kadar beklet,bir pamuk yardimi ile yanan bölgelere sür kurudukca sogukken yine sür o yanmasini aliyor. Bayramda deli gibi yandim ayriyetten silverdin de kullandim ama serinletme acisindan acisini da aldi kesinlikle oneririm