Breeze Merhaba 31 haftalik hamileyim . Doktor bebegin gobek olcumu 3 hafta onden gidiyor tatliyi kes dedi. Normal dogum istyorum boyle bir durumla karsilasan varmi ve nasil dogum yaptiniz
DorukZengin Breeze Diyabet kaynaklı olabilir. Gerçekten şekeri ve karbonhidratı kes. Doğum vaktine daha çok var. O zamana kadar her şey değişebilir moralini bozma.
Gul-42 Breeze banada uc hafta dedı valla suan asırı davulum bana gore 30 haftalıgım😀bn tatlıda yemıorum tahlıllerımın hepsı temız sadece aılede genetık irilik varmı dedı bende var dedım
Mltm88 Breeze Benimde aynı şekilde 28 haftalıkken 2 hafta ilerde demişti..Şeker falanda yok herşey temiz şükür…Beyaz ekmeği tatlıyı falan kestim baya cuma günü tam 31 olucam bakalım ne diyecek bu sefer doktor😍
birgul_990 Breeze bende en son 28 haftalıkken gittim göbek kısmı 17 gün önde kafa kısmı 9 gün önde dedi şuan 32 olduk cuma kontrol var bakalım ne diyecek. Yediklerimi kısıtlamadım valla 😃
Breeze DorukZengin Evet zaten sekerim var diyet yapiyorum fakat son zamanlarda biraz salmistim acikcasi sanirim ondan oldu 😔
Breeze Gul-42 Tabi genetikte olabilir benim esimde gobekli fakat doktor yedigin sekerli seyler direk bebegin gobegini buyutur dedi inşallah sizinki haftasiyla uyumludur 🤲