nrdansubasii16 Bayanlar 28 haftalık hamileyim bugüm bacaklarımda kırmızı kırmızı benekler oldu kaşınıyor telaş yaptım birşey mi dokundu acaba böyle olan var mı hamilelikte
Beyzuska nrdansubasii16 bende de oldu aynısı ama sebebini bilmiyorum. Bende bekleyeyim şurada bilen biri yardimci olur 🙏
Gupssse nrdansubasii16 gebelik kolestazi olabilir karaciğer enzimleri ve safra asidi değerlerine baktırın gecmis olsun
minnakveannesii nrdansubasii16 28+3 teyim bendede oldu ama geri geçti sonra tekrar farklı yerlerde çıktı
lentil nrdansubasii16 bir kan tahlili yaptırın karaciğer enzimlerinde sorun olunca olabilirmiş kaşıntı kızarıklık yağlı ve tatlı yemeyin bir süre. Doktorumn bana önerisi bu şekilde oldu. Tahlilimde biraz yüksek çıktı da karaciğer enzimi
Pirincveannesi nrdansubasii16 bendede göbeğimde çıktı 3tane biri kahverengiye döndü hatta kensi benleei etlenmeye başladı göfüs altımda et benleri çıkmaya başladı iki ayağımın üstünde kırmızı ince damarlar çıktı ama leke gibi anlamadım vücudum kafasına göre iş çıkarıyo 😂